- Foto: Mats Andersson / SCANPIX

Felix Herngren attackerad av ungdomsgäng

Den populära programledaren hamnade mitt i Jamaicas slum under inspelningen av "Felix stör en ingenjör". – Det var jävligt obehagligt, säger Felix Herngren.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Trots ständig poliseskort under inspelningarna på Jamaica blev stämningen hotfull många gånger. Vid flera tillfällen tvingades teveteamet att fly platsen - i rädsla för sina liv.

– Det var enormt läskigt. Vi tvingades flera gånger bryta inspelningarna för att folk blev uppretade. När man filmar så vill folk ha betalt och de ska vara i bild och då kan ju någon plötsligt bli rasande, säger Felix Herngren till Aftonbladet.

Vid ett tillfälle attackerades Herngren av ett ungdomsgäng som krävde honom på pengar.

– Jag skulle ta en promenad och gick förbi ett gäng ungdomar. Det här var en förmiddag vid 10 och de sitter och krökar och rökte brass. Kids som mina egna ungar mellan 9 och 16, de var stenhöga och hade krökat hårt också, säger han till Aftonbladet och fortsätter;

– Det gick nästan inte att ta sig ur det och de ville absolut ha pengar för att de hjälpt mig att gå typ 50 meter till deras kusin eller något sånt, säger han till Aftonbladet.

/
/
/