Onsdag 22 Sep
Stockholm

Här är programmen du inte får missa 2011

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Kanalerna storsatsar inför nästa år. Resor, renovering och sommarminnen står för dörren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Konferensresan.

Vi svenskar älskar att åka på konferens, varenda hotell från Ystad till Haparanda erbjuder numera ett "konferenspaket" där olika grader av lyx, komfort, kulinariska upplevelser och sprit utlovas. I Kanal 5:s Konferensresan får vi följa glada gäng som ger sig av för att konferera i olika ämnen. Professionella "konferensknullare", som det så fint heter, flummiga New Age-körer och storbloggerskor som Blondinbella med entourage. Räkna med bra underhållning och bästa Färjan-stämning.

Premiär i Kanal 5 den 10 januari.

 

Sommar i Sverige.

När det är som mest mörkt och eländigt uppe i vintermörka norden, bjuder TV 3 på ett riktigt sommarprogram. I Sommar i Sverige får vi följa ett antal familjer på resa genom ett ljust och lyckligt sommarsverige. Bland annat en familj som aldrig tidigare åkt båt, som ger sig ut på Göta kanal.

Premiär i TV3 den 18 januari.

 

Stylisterna.

Systrarna Sofi och Frida Fahrman drillar unga aspiranter i modets ädla konst. Tävlingen går ut på att hitta en person värdig och kompetent att jobba på Sofis Mode, Sveriges största modetidning. De tävlande kommer att bo i en trendig lägenhet i centrala Stockholm tills bara en lycklig vinnare återstår.

Premiär i Kanal 5 den 24 januari.

 

Sofias Änglar.

En svensk version av amerikanska succé-långköraren Extreme Home Makeover. I den svenska versionen följer vi Sofia Wistam när hon med hjälp av Roomservice-duon Johnnie Krigström och Mattias Särnholm, renoverar och bygger om hus åt behövande svenskar. Kramkalas och tårar utlovas.

Premiär i Kanal 5 den 26 januari.

 

Landskampen.

Sedan de galna norrmännen den där ödesdigra dagen 1905 lämnade unionen har vi svenskar ständigt och envist försökt få dem att erkänna vår nations överlägsenhet i sportsammanhang. Nu ska det en gång för alla avgöras vilken som är den främsta vintersportsnationen. Räkna med snor, svett och tårar. Och besegrade norrmän.

Premiär i TV3 den 27 januari.

 

Big Brother

Dokusåpornas dokusåpa gör comeback i rutan efter några års frånvaro. Antalet sökande har slagit tidigare rekord med råge, och intresset är rekordstort. Före detta vinnaren Carolina Gynning har sagt sig vara intresserad av jobbet som programledare. Kommer med all säkerhet att bli vårens snackis.

Premiär TV4 i februari.

Kommentera
Kopiera länk
Dela