1 av 3
- Foto: LEIF R JANSSON / SCANPIX
2 av 3
- Foto: LEIF R JANSSON / SCANPIX
3 av 3
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Anna Skipper: Big Brother-deltagarna blir sjuka

Teveprofilen Anna Skipper sågar deltagarnas brist på motion och varnar för allvarliga konsekvenser.– De bara röker, festar och dricker.


Hälsocoachen Anna Skipper har gjort sig känd för att inte sticka under stol med sina åsikter. Och vad hon tycker om Big Brother-deltagarnas livsföring har hon väldigt klart för sig.

– De bara röker, festar och dricker, säger hon till Nyheter24.

Den teveaktuella livscoachen menar att bristen på motion och frisk luft är mycket skadlig och kan ge allvarliga konsekvenser längre fram i livet. 

– Det är absolut inte bra för hälsan långsiktigt att leva som de gör.

Deltagarna kommer att bli sjuka om de inte får röra på sig. Det finns det ett antal skadliga effekter som oroar Skipper.

– Konditionen försämras, man drabbas av viktuppgång, trötthet, energibrist och koncetrationssvårigheter.

Men att det skulle vara bristen på motion som skulle ha orsakat de mentala kollapser som skett i Big Brother ställer hon sig tveksam till.

– På en månad eller några dagar bryter man inte ihop mentalt på grund av dålig kost och brist på motion. Det är mer stressen och den psykiska miljön som är avgörande.

 

Skipper in i huset

Pelle Porseryd, exekutiv producent för Big Brother, säger att det inte är aktuellt att tvinga deltagarna att röra på sig.

– Vi kan aldrig tvinga någon, men eventuellt skulle vi kunna ha uppgifter eller uppdrag som uppmanar deltagarna att röra på sig, säger han till Nyheter24.

Hur kontrollerar ni deltagarnas fysiska hälsa?

– Vi har dem under ständing uppsikt men det är de själva som får flagga för om de inte mår bra.

Kan det bli så att ni släpper in Anna Skipper i huset under en vecka för att få deltagarna i form?

– I fall det skulle bli aktuellt skulle vi ta ställning till det då. Jag gillar Anna Skipper.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?