Eftersom bara svenska idrottare får vara med får Skandalernas mästare i Dulee Johnsons frånvaro nöja sig med Magnus Hedman.
1 av 4
Eftersom bara svenska idrottare får vara med får Skandalernas mästare i Dulee Johnsons frånvaro nöja sig med Magnus Hedman. - Foto: TOM HEVEZI / AP
Kajsa Bergqvist lär inte ha fått nog av tevetid trots alla reklamfilmer.
2 av 4
Kajsa Bergqvist lär inte ha fått nog av tevetid trots alla reklamfilmer. - Foto: BERTIL ERICSON / SCANPIX
Frank Anderssons deltagande är en garanti för att det blir succé.
3 av 4
Frank Anderssons deltagande är en garanti för att det blir succé. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Orsaken bakom att Björn Borg får vara med i skandalmästerskapen.
4 av 4
Orsaken bakom att Björn Borg får vara med i skandalmästerskapen. - Foto: Tobias Röstlund / SCANPIX

De ska vara med i Skandalernas mästare

Vi har redan listat drömdeltagarna i Mästarnas mästare. Nu lanserar vi Skandalernas mästare.


Nytt format

Notera att det här är ett helt nytt teveformat som presenteras av oss. När SVT lanserar serien om fem år vill vi därför åtminstone ha lite cred för idén.

Skandalernas mästare

Inte nog med att vi ger oss i kast att utse vilka som bör och ska delta i nästa års version av Olympiska spelen för svenska pensionärer, nu grottar vi även ner oss i vilka skandalösa mästare vi även vill se i teverutan igen.

Frank Andersson kan se sig själv som självskriven på denna lista. Efter allt som skedde under och efter brottarkungens karriär är det stor teveunderhållning att vänta så fort han gör entré i rutan.

Björn Borg får en förfrågan efter deblacet med Thomas Brolin, Dr Alban och den där andra snubben (Mattias Frisk) som fick vara med på "Alla vi (längtar efter sommaren)". Friends in Need ger en automatisk inbjudan till Skandalernas mästare.

Paolo Roberto kan svinga med knytnävarna, kan slänga grönsaker i stekpannan men han kan inte under några som helst omständigheter agera framför en kamera. Vilket är perfekt för Mästarnas Mästare - skandalversionen.

Magnus Hedman - kommentarer är överflödiga.

Jimmy Nordin, ertappades plakatfull med landslagsdräkten på. Han skrev en bok om händelsen. Han har släppt mängder med plattor och startade partiet Befolkningspartiet - vilket fick 35 röster när det begav sig. Välkommen kulan, välkommen.

Ludmila Engquist...?!

Linda Haglund - Engquists företrädare i dopningsvärlden, även hon ett måste.

Kajsa Bergqvist får en fin inbjudan efter alla horribla Risifrutti-reklamer.

Emma Igelström - Trots att hon redan fått delta i Mästarnas mästare får hon nu återvända till den mindre glamorösa delen av mästerskapen. Detta efter att ha lurat till sig pengar på sitt nya jobb.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!