1 av 4
- Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX
2 av 4
- Foto: MARC FEMENIA / SCANPIX
3 av 4
- Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
4 av 4
- Foto: Veronica Kindblad/Scanpix

TV4 stjärnvärvar till nya The Voice

Magnus Uggla, Carola, Ola Salo och Petter. Där har ni namnen som ska leda TV4:s nya True Talent-dödare The Voice.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Både TV4 och TV3 slogs om programmet The Voice. TV4 gick vinnande ur striden medan TV3 valde att satsa på True Talent. The Voice är ett liknande program som kanalen satsar stort på. Enligt uppgifter till Nöjesbladet ska kanalen ha planer på att flytta Let's Dance till förmån för The Voice.

– Det är ett väldigt stort format i USA, även i Holland har det blivit succé. Så oavsett var det görs i världen så är det framgångsrikt, säger David A Karlström som är pressansvarig, till Aftonbladet.

Och TV4 sparar inte på krutet. Hittills är Magnus Uggla, Carola, Ola Salo och Petter klara för programmet, enligt Aftonbladet. En jury som helt klart står sig mot True Talents Tommy Körberg, Danny Saucedo och Pernilla Andersson.

Likheterna mellan The Voice och True Talent har skapat irritation hos bolaget Talpa som äger rättigheterna till The Voice.

– De har kopplat in en svensk advokatfirma för att hålla koll på ”True talent”. Om de känner att programmet är för lika ”The voice” kan det bli tal om en stämning, har en insatt källa tidigare sagt till Nöjesbladet.

/
/
/
/
/
/
TV3
/
TV4
/
/
/