Torsdag 16 Sep
Stockholm

Har snoppspa - medan föräldrarna ser på

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

I Kanal 5:s "Sol, fest och oroliga föräldrar" upprättar kompisarna Dennis och Christopher en så kallad ballcuzzi - för "snopp och bollar". Allt medan föräldrarna oroligt ser på.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Pryd? Inget för dig!

Sol, fest och oroliga föräldrar sänds under onsdagen på Kanal 5 klockan 20.00.

I programmet följer man svenska ungdomar i åldern 19-23 år som har åkt med sina kompisar för en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca.

Man får också följa hur deras föräldrar vinkar hej då hemma i Sverige, men sen följer efter sina barn till semesterorten - och livet med fylla, bråk och hemsläp.

Som kanalen själv beskriver det: Fram med skämskudden. Nu åker vi.

I Kanal 5:s nya satsning Sol, fest och oroliga föräldrar får tittarna under fyra veckor följa ett par partyglada gäng, som för första gången reser utomlands utan sina föräldrar. Tror dem.

För i buskarna gömmer sig föräldrarna, och iakttar allt deras barn gör. Som att upprätta ett snoppspa på hotellrummet i Ayia Napa, till exempel.

– En ballcuzzi är som ett spa för snopp och bollar. Ibland vill man ju skämma bort sin kamrat. Då vill man ju ge honom något lite extra, så att han vet att man fortfarande tycker om honom, säger Dennis, 18, innan han låter sin jämngamle kompis Christopher utföra behandlingen.

"Var skönt"

För en ballcuzzi krävs en kanna fylld med vatten och tvål, och någon frivillig som kan blåsa i pipen tills vattnet bubblar.

– Man ska stå där och blåsa - och så har man hans snopp rakt framför ögonen på sig. Det är jävligt kul. Äckligt fast ändå kul, förklarar Christopher - vars föräldrar ser och hör allt han gör.

Dennis, som får motta behandlingen, har förberett sig väl inför festveckan med sina två kompisar på Cypern.

– Soldaten fick till och med ny frisyr innan vi åkte. Nu ska han ut i krig.

Efter kvällens balluzzi känner sig 18-åringen nöjd och redo att anta festnattens utmaningar.

– Det var skönt, men det kändes lite fel med en kille där nere.

Smålands största häradsbetäckare

I programmet beskrivs Dennis som Smålands största häradsbetäckare, och vid sin sida har han en spritglad, men något mer försiktig vän i Christopher.

– Jag behöver en wingman om jag träffar en snygg brud med en handgranat. Då kan han ta granaten medan jag skjuter skott i den andra, så att säga, förklarar Dennis i kvällens program.
 

Se Dennis och Christophers "snoppspa:"

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela