1 av 4
- Foto: Kanal 5
2 av 4
- Foto: Kanal 5
3 av 4
- Foto: Kanal 5
4 av 4
- Foto: Kanal 5

Har snoppspa - medan föräldrarna ser på

I Kanal 5:s "Sol, fest och oroliga föräldrar" upprättar kompisarna Dennis och Christopher en så kallad ballcuzzi - för "snopp och bollar". Allt medan föräldrarna oroligt ser på.


Pryd? Inget för dig!

Sol, fest och oroliga föräldrar sänds under onsdagen på Kanal 5 klockan 20.00.

I programmet följer man svenska ungdomar i åldern 19-23 år som har åkt med sina kompisar för en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca.

Man får också följa hur deras föräldrar vinkar hej då hemma i Sverige, men sen följer efter sina barn till semesterorten - och livet med fylla, bråk och hemsläp.

Som kanalen själv beskriver det: Fram med skämskudden. Nu åker vi.

I Kanal 5:s nya satsning Sol, fest och oroliga föräldrar får tittarna under fyra veckor följa ett par partyglada gäng, som för första gången reser utomlands utan sina föräldrar. Tror dem.

För i buskarna gömmer sig föräldrarna, och iakttar allt deras barn gör. Som att upprätta ett snoppspa på hotellrummet i Ayia Napa, till exempel.

– En ballcuzzi är som ett spa för snopp och bollar. Ibland vill man ju skämma bort sin kamrat. Då vill man ju ge honom något lite extra, så att han vet att man fortfarande tycker om honom, säger Dennis, 18, innan han låter sin jämngamle kompis Christopher utföra behandlingen.

"Var skönt"

För en ballcuzzi krävs en kanna fylld med vatten och tvål, och någon frivillig som kan blåsa i pipen tills vattnet bubblar.

– Man ska stå där och blåsa - och så har man hans snopp rakt framför ögonen på sig. Det är jävligt kul. Äckligt fast ändå kul, förklarar Christopher - vars föräldrar ser och hör allt han gör.

Dennis, som får motta behandlingen, har förberett sig väl inför festveckan med sina två kompisar på Cypern.

– Soldaten fick till och med ny frisyr innan vi åkte. Nu ska han ut i krig.

Efter kvällens balluzzi känner sig 18-åringen nöjd och redo att anta festnattens utmaningar.

– Det var skönt, men det kändes lite fel med en kille där nere.

Smålands största häradsbetäckare

I programmet beskrivs Dennis som Smålands största häradsbetäckare, och vid sin sida har han en spritglad, men något mer försiktig vän i Christopher.

– Jag behöver en wingman om jag träffar en snygg brud med en handgranat. Då kan han ta granaten medan jag skjuter skott i den andra, så att säga, förklarar Dennis i kvällens program.
 

Se Dennis och Christophers "snoppspa:"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.