Söndag 1 Aug
Stockholm

Blir bröstdaskad på strippklubb - får beröm av föräldrarna

När partydjuret "Nacho" besöker en strippklubb och ges en intim behandling i kvällens "Sol, fest och oroliga föräldrar" får han varma ord från föräldrakåren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Pryd? Inget för dig!

Sol, fest och oroliga föräldrar sänds under onsdagen på Kanal 5 klockan 20.00.

I programmet följer man svenska ungdomar i åldern 19-23 år som har åkt med sina kompisar för en veckas semester i Ayia Napa på Cypern eller Magaluf på Mallorca.

Man får också följa hur deras föräldrar vinkar hej då hemma i Sverige, men sen följer efter sina barn till semesterorten - och livet med fylla, bråk och hemsläp.

Som kanalen själv beskriver det: Fram med skämskudden. Nu åker vi.

I torsdagens Sol, fest och oroliga föräldrar får föräldrarna till partydjuret "Nacho" se hur han påtagligt berusad besöker en strippklubb där han får uppleva en minst sagt intim behandling.

- Vad gör hon med min niño? undrar Nachos mamma förskräckt, när en strippa bestämt daskar sina bröst i hans ansikte.

Det är under en partyresa till Magaluf som Nacho och hans vänner besöker strippklubben. Vad de inte vet är att föräldrarna också befinner sig på ön och får se allting.

Nacho är lyrisk när han lämnar strippklubben.

- Bara tänker på det där med tuttarna alltså! Jag kommer aldrig glömma det där; Boom! Boom! Boom! utbrister Nacho och visar demonstrativt hur strippans bröst träffade hans ansikte.

"Något en kille bara ska uppleva"

Pierre, pappa till den andra deltagaren i programmet, är riktigt imponerad av besöket.

- När killarna gick på strippklubben, det var ju skithäftigt. Det är ju någonting en kille bara ska uppleva. Och det var ju kontrollerat och seriöst, menar han med beundran i rösten.

Under besöket hinner strippan med att simulera oralsex, beröra Nachos mest privata delar och intimt gnida sig mot hans kropp.

Hur det går när Nacho och hans föräldrar kan ni se ikväll på Kanal5 klockan 20:00. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela