Stockholm

PREMIÄR: Här koras Sveriges värsta pojkvänner

Ikväll börjar TV3:s nya satsning där vi får följa tolv usla pojkvänner som tror att de är med i en tävling där Sveriges skönaste snubbe skall koras.


Om programmet

Tolv sällsynt usla pojkvänner tror att de ska delta i den nya dokusåpan Sveriges skönaste snubbe. Det ska de inte. De ska, efter att i hemlighet ha blivit anmälda av sina flickvänner, vara med i Värsta pojkvänsakademien.

Drömmen om några veckors vilt grabbleverne på ett slott i Frankrike förvandlas i ett ögonkast till tuffa veckor i skolbänken. Allt för att bli bättre pojkvänner och rädda sitt förhållande.

Den som lyckas bäst åker inte bara hem med en nöjd och glad flickvän – han vinner dessutom 300 000 kronor. Den som inte uppvisar några förbättringar får åka hem med skammen.

Källa: TV3

I kväll är det premiär för nya programmet Värsta pojkvänsakademien. Killarna tror att de tävlar om utmärkelsen "Sveriges skönaste snubbe", men i själva verket är det deras flickvänner som anmält dem till ett program där de för att rädda sina förhållanden ska lära sig hur man blir en bättre pojkvän.

Spritfest och silikonbrudar

Redan första kvällen gör pojkvännerna bort sig då det bjuds på spritfest med ett gäng silikonbrudar.

– Nej då, hon är söt är hon. Men hon är inte den snyggaste heller, ni slår henne med hästlängder, beskriver ”tölpen” Christian sin flickvän för silikonbrudarna.   

På ett slott i Frankrike, där densiteten av tribaltatueringar är högre än i Visby en julikväll, festar killarna för glatta livet i tron att de ska bete sig så ”skönt” som möjligt.

Det dricks, raggas och hånglas som om de vore singlar på charterresa.

Barnsliga och gubbsjuka

– Jag föll ju direkt, jag tyckte han var skitsnygg, berättar ”den barnslige” Simons flickvän Lisa nostalgiskt utan att veta om att han gått iväg på tu man hand med en av de kvinnliga gästerna under festen.

”Den gubbsjuke” Marcus flickvän berättar hur han behandlar henne som en prinsessa. Under festen beter han sig dock inte som någon prins.

– Jag har inga trosor på mig, avslöjar en av silikonbrudarna.

– Det gör inget, svarar Marcus pilskt innan de tillsammans går iväg för att få lite ensamtid.

Värsta pojkvänsakademin visas i kväll på TV3 klockan 21:00.

TV3

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.