Graaf får inte dansa i Let's Dance

Läkaren stoppar Magdalena Graafs medverkan i finalen.


Alla de övriga deltagarna kommer tillbaka för att dansa när Laila Bagge och Magnus Samuelsson gör upp om förstaplatsen i Let's Dance. Alla förutom Magdalena Graaf. Hon stoppas nämligen av sin läkare som vägrar att skriva ut ett friskhetsintyg.

– Hon kommer att vara med i programmet och troligtvis vara ombytt och sitta i green room, säger Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för programmet, enligt Expressen.

Men inte mer än så. Någon dans verkar det inte vara tal om. Därmed krossas de förhoppningar som Graaf hade om att få delta. Så sent som i torsdags skrev hon följande i bloggen på TV4.

"Jag kunde inte hålla mig! Jag saknar er så otroligt mycket. Jag mår lite bättre nu, vilar vilar och åter vilar.. Jag längtar till final dansen.. hoppas vi får dansa vals!"

I stället får hon fortsätta vara sjukskriven efter sin hjärnblödning som tvingade henne ur danstävlingen.

– ... hon är fortfarande sjukskriven så vi tycker att det är onödigt att låta henne dansa. Om hon inte har det friskhetsintyget då är hon ju faktiskt sjukskriven och då ska hon ju inte jobba på det sättet, säger Magnus Karlsson Lamm till Expressen.

Glada minnen för Graaf:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!