Klicka vidare för att se Evelina betygsätta hur hon tror svenska kändisar är i sängen!
1 av 11
Klicka vidare för att se Evelina betygsätta hur hon tror svenska kändisar är i sängen! - Foto: Stella Pictures/Privat/Bilden är ett montage
Evelina är inte rädd för att prata öppet och sex. Men hur tror hon att svenska kändisar egentligen är i sängen?
2 av 11
Evelina är inte rädd för att prata öppet och sex. Men hur tror hon att svenska kändisar egentligen är i sängen? - Foto: Foto privat
Evelina om Persbrandt: — Han är lite utav en badboy goes skogshuggare. Jag tror att han är ganska egoistisk. Men hans manliga grovhet gör att han kommer upp till en 8:a. Han är snäppet över medelmåtta för att han är kvinnornas dröm, lite mystiskt, säger hon.
3 av 11
Evelina om Persbrandt: — Han är lite utav en badboy goes skogshuggare. Jag tror att han är ganska egoistisk. Men hans manliga grovhet gör att han kommer upp till en 8:a. Han är snäppet över medelmåtta för att han är kvinnornas dröm, lite mystiskt, säger hon. - Foto: Robert Eklund / FameFlynet Sweden
Evelina om Carola Häggqvist: — Heeeeeelt galen. 10 av 10. Jag säger bara: I de lugnaste vatten!
4 av 11
Evelina om Carola Häggqvist: — Heeeeeelt galen. 10 av 10. Jag säger bara: I de lugnaste vatten! - Foto: Yessica Thor / STELLA PICTURES
Om Alexander Skarsgård: — Han har blivit en 7 av en 10, har nog legat runt lite i Hollywood. Jag ser han som lite förförisk men på ett svenskt fint sätt.
5 av 11
Om Alexander Skarsgård: — Han har blivit en 7 av en 10, har nog legat runt lite i Hollywood. Jag ser han som lite förförisk men på ett svenskt fint sätt. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Om Blondinbella: — Hon är en 9:a, på grund av hennes unga ålder går hon aldrig upp till en 10:a, jag tror att man skaffar sig mer erfarenhet med tiden. Men hon är en kvinna som vet vad hon vill, vågar ta för sig, och är inte blyg för sin egen kropp.
6 av 11
Om Blondinbella: — Hon är en 9:a, på grund av hennes unga ålder går hon aldrig upp till en 10:a, jag tror att man skaffar sig mer erfarenhet med tiden. Men hon är en kvinna som vet vad hon vill, vågar ta för sig, och är inte blyg för sin egen kropp. - Foto: David Sica / STELLA PICTURES
Evenlina om Zlatan: — Här har vi en klar tiopoängare. Det spelar ingen roll hur Zlatan är i sängen. Bara för att Zlatan är Zlatan så måste han naturligtvis vara kung i sängen eftersom han är kung på planen. Dessutom tror jag han har en boaorm i shortsen, allt pekar på det: stor näsa, stora fötter, lång osv. Jag skulle gärna ta reda på det... Har ni Helenas nummer?
7 av 11
Evenlina om Zlatan: — Här har vi en klar tiopoängare. Det spelar ingen roll hur Zlatan är i sängen. Bara för att Zlatan är Zlatan så måste han naturligtvis vara kung i sängen eftersom han är kung på planen. Dessutom tror jag han har en boaorm i shortsen, allt pekar på det: stor näsa, stora fötter, lång osv. Jag skulle gärna ta reda på det... Har ni Helenas nummer? - Foto: Stella Pictures / Visual Press Agency
Evelina om kungen: — Kungen lite av drömligget. Jag är en sann rojalist så självklart får kungen en stark 10a. Henemark besudlar hans rykte, kungen är ball.
8 av 11
Evelina om kungen: — Kungen lite av drömligget. Jag är en sann rojalist så självklart får kungen en stark 10a. Henemark besudlar hans rykte, kungen är ball. - Foto: Yessica Thor/Stella Pictures
En annan som Evelina gärna skulle vilja veta hur han är i sängen är Carl Bildt: — Om jag skulle få facit av någon svensk skulle jag gärna vilja veta hur Carl Bildt är. Tror han är riktigt jäkla grym i sängen!
9 av 11
En annan som Evelina gärna skulle vilja veta hur han är i sängen är Carl Bildt: — Om jag skulle få facit av någon svensk skulle jag gärna vilja veta hur Carl Bildt är. Tror han är riktigt jäkla grym i sängen! - Foto: David Sica / Stella Pictures
Evelina är snäll med kändisbetygen - men finns det ingen hon tror är riktigt urusel i sängkammaren?
10 av 11
Evelina är snäll med kändisbetygen - men finns det ingen hon tror är riktigt urusel i sängkammaren? - Foto: Foto privat
— Fabian Bengtsson i Siba-reklamen. tänk att få honom över sig i sängen, mardrömmar resten av livet!, säger hon.
11 av 11
— Fabian Bengtsson i Siba-reklamen. tänk att få honom över sig i sängen, mardrömmar resten av livet!, säger hon. - Foto: Foto privat

"Persbrandt är nog egoistisk i sängen"

Sexexperten tippar hur svenska kändisar är i sänghalmen.


Mer om Evelina

Ålder: 28

Arbete: Sjuksköterske-student och egen företagare.

Civilstatus: Gift

Om programmet: Evelina ser sig som en vanlig tjej som tycker det är viktigt att man vågar prata om sex och samliv.

Varför är du med i panelen?
— Jag tycker det är viktigt att vanliga tjejer, som jag öndå tycker att jag själv är vågar och vill prata om sex och samlevnad på ett öppet och humoristiskt sätt.

Vad tycker dina nära och kära om din medverkan?
— Min man tycker att det är en bra grej, men han vill inte se det. Han vill inte se det på teve, men tycker det är kul. Mina föräldrar vill absolut inte se det, men tycker att det är en toppengrej.

Se tredje avsnittet av "69 saker du vill veta om sex" ikväll kl 22.00 i TV3.

Följ programmet

Diksutera avsnittet och dina åsikter under hashtaggen #69sakerduvillvetaomsex

Evelina Simonaho, 28, är en av tjejerna som inte är rädda för att prata öppet i TV3:s "69 saker du vill veta om sex". Nyheter24 har snackat porr, "Fifty Shades of Grey" och kändissex med den frispråkiga paneldeltagaren.

Vad är det för nytt med "69 saker du vill veta om sex" som vi inte sett förut?
— Att det framförallt är en jävligt modig och tuff programledare, som med en tvist är gay. Och att tittarna får följa helt vanliga tjejer på en förfest, där vi dricker lite vin och pratar om sex på ett naturligt och humoristiskt, odömmande och frisläppt sätt.

Vill spela huvudrollen i sexfilmen

Vilka skulle du vilja se ihuvudrollerna när "Fifty Shades of Grey" blir film?

— JAG vill spela huvudrollen. Och någon riktigtsnygg och manlig Don Juan ska spela den manliga huvudrollen, typ Johnny Depp. Hanär jävligt het.

Vad tror du blir nästa trend efter det här med bondage och S&M?
— Jag hoppas nästa sextrend blir tantra sex, det verkar jävligt ballt. En del plugg innan man hoppar i sänghalmen, men det verkar va spännande. 

Har du och din man några frikort?
— Ömsesidigt är Britney Spears vårtfrikort, inte för att min man är så intresserad men jag skulletvinga honom att ligga med henne om han fick chansen. Jag älskarBritney Speras, hon är gudinnan i mitt liv.

Du skulle alltsåsjälv vilja ligga med henne?
— Självklart.

Evelina om kändissex

Kvällensprogram handlar om porr – hur ser dina porrvanor ut?
— Som resten av svenska folkets. Porrkan variera från dag till dag vilket humör man är på.

Har du haft sex med någonkändis?
— Kändis och kändis... det vet man aldrig. Det sparjag nog till nästa intervju!

Se Evelina ranka svenska kändisar från 1 - 10 om hur hon tror att de är i sängen - klicka vidare i galleriet ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.