Margareta berättar att kvinnorna hänger i klasar efter 81-åriga maken Seth Riggs.
1 av 10
Margareta berättar att kvinnorna hänger i klasar efter 81-åriga maken Seth Riggs. - Foto: Thomas Engström/TV3/PELLE T NILSSON/Bilden är ett montage
Nyheter24:s Mimmi Lexander har träffat Margareta och pratat om hur hennes kärleksliv ser ut.
2 av 10
Nyheter24:s Mimmi Lexander har träffat Margareta och pratat om hur hennes kärleksliv ser ut. - Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON
Det skiljer 38 år mellan Margareta, 43, och Seth, 81.
3 av 10
Det skiljer 38 år mellan Margareta, 43, och Seth, 81. - Foto: Foto: Thomas Engström/TV3. / Thomas Engström
Margareta menar att hennes make får många kvinnor på fall.
4 av 10
Margareta menar att hennes make får många kvinnor på fall. - Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON
— Klart jag tycker det är osmakligt när någon tjej hänger på honom och sliskar på, säger hon.
5 av 10
— Klart jag tycker det är osmakligt när någon tjej hänger på honom och sliskar på, säger hon. - Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON
Men Margareta säger att hon inte är svartsjuk.
6 av 10
Men Margareta säger att hon inte är svartsjuk. - Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON
Men samtidigt önskar hon att Seth kunde förstå när tjejerna raggar på honom.
7 av 10
Men samtidigt önskar hon att Seth kunde förstå när tjejerna raggar på honom. - Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON
I juni fick paret sitt första gemensamma barn Samantha. Men att Seth är så mycket äldre och inte kommer att finnas i Samanthas liv lika länge som en ung pappa är ingenting Margareta har ångest över: — Man vet ändå aldrig sin tid, säger hon.
8 av 10
I juni fick paret sitt första gemensamma barn Samantha. Men att Seth är så mycket äldre och inte kommer att finnas i Samanthas liv lika länge som en ung pappa är ingenting Margareta har ångest över: — Man vet ändå aldrig sin tid, säger hon. - Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON
Margareta i soffan på Scandic Grand Central.
9 av 10
Margareta i soffan på Scandic Grand Central. - Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON
Margareta och Seth gifte sig i somras.
10 av 10
Margareta och Seth gifte sig i somras. - Foto: Foto: Thomas Engström/TV3. / Thomas Engström

Margareta om 81-årige maken: "Alla attraheras av honom"

Margareta Svensson om kvinnorna som vill åt hennes make: — Klart jag tycker det är osmakligt när någon tjej hänger på honom och sliskar på, berättar hon för Nyheter24.


Margareta Svenssons make Seth Riggs är38 år äldre, men är fortfarande en mycket populär man. Det menari alla fall Hollywoodfrun, som berättar för Nyheter24 hur kvinnor ialla åldrar ringer, mejlar och klänger på hennes 81-åriga make.

— Sethär väldigt känd, han är den främste sångpedagogen i världen.Han är väldigt karismatisk och jättebra på det han gör. Hanattraherar ju alla människor, det är jämt så. Det finns tjejeroch kvinnor i alla åldrar som attraheras av honom, det kan jag juse. Jag får ofta meddelanden med typ: "När du har tröttnad på dinman, kan du meddela mig då?". 

Det kan enligt Hollywoodfrun vara allt från20-åringar till 80-åringar.

— Det finns också en hel del somringer och ringer, är det jag som svarar vill de inte säga vem det är eller så lägger de på.

Margareta menar att det även finnsmånga kvinnor som tar för sig ordentligt fysiskt.

— Sen finns det ju dem som vill klänga på honom. Klart jag tycker det är osmakligt när någon tjej hänger på honom och sliskar på. Och de gör ju verkligen det, vissa tjejer är helt otroliga.

— Jag kan tycka att han är för snäll, han måste ju markera. Han säger bara "Men älskling, de ville fråga om lite sångtips". Yeah right. I hate it.

Samtidigtmenar Margareta att hon inte känner sig hotad.

— Jagtror att vi känner likadant båda två, vi har så stor kärlek ossemellan. Det är jättekänslosamt mellan oss så det finns ingenanledning att vara svartsjuk.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.