1 av 6
- Foto: Faksimil TV4
2 av 6
- Foto: Faksimil TV4
3 av 6
- Foto: Faksimil TV4
4 av 6
- Foto: Faksimil TV4
5 av 6
- Foto: Faksimil TV4
6 av 6
- Foto: Faksimil TV4

Här får Peter den pinsamma utmaningen i snurra flaskan

När utmaningen gick ut på att dra på sig ett par slimmade speedos och ställa upp i det öppna VM-kvalet i fjärilsim, tillsammans med Sveriges elit, pekade den snurrande flaskan på Peter. Utan någon som helst erfarenhet hoppade 33-åringen i poolen. "Publiken började skratta och peka".


Vad är "snurra flaskan"

Precis som i den klassiska leken med samma namn ställs deltagarna inför utmaningar. I det här fallet riktigt pinsamma. Vem som tvingas göra vad avgör den snurrande flaskan. 

Varje deltagare skriver en utmaning och sedan snurras flaskan för att utse vem som ska utföra uppgiften.

Har du någonsin känt dig obekväm i dina lite för tajta badkläder när du besökt ett badhus? Tänkt dig då den känslan - gånger tio. 33-åriga Peter från Skåne visste nog inte vad han gav sig in på när han signade upp för att delta i TV4:s program "Snurra flaskan"

Under programmets gång samlas ett gäng vänner för att utmana varandra. Peter åker på att ställa upp i ett VM-kval i den avancerade och fysiskt krävande tekniken fjärilsim. 

Som att det inte skulle räcka tvingas Peter göra det framför en publik ovetande om utmaningen och mot den regerande svenska mästaren. 

Det är programmets andra deltagare Johan Grundén, 29, Peter ska skylla på.

– Jag satt och funderade på vad som skulle vara jobbigt för dom andra att ställa upp i. Jag ställde in mig på sport eftersom de andra inte är vältränade överhuvudtaget, tittade på nätet och såg VM-uttagningen. Tänkte att fjäril, det är ju skitsvårt och inför publik i tighta badbyxor det blir ju sjukt jobbigt men väldigt roligt för oss andra, säger Grundén till Nyheter24 och fortsätter:

– När han ställde sig på startpositionen stod han fel så man hörde lite kommentarer som "vad sysslar han med?". Alla simmare förutom Peter var dessutom vältränade. Blickarna var lite konstiga. 

Peter klarade ungefär tio meter i vattnet innan han var tvungen att ta en paus.

– Då började publiken skratta och peka. Efter några meter till så började dem fatta att här står det inte rätt till. Så dom applåderade honom i mål, berättar Grundén.

Se videon här:


Avsnitten släpps torsdagar klockan 09:00 exklusivt för TV4 Play. Se fler klipp här.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...