Lördag 25 Sep
Stockholm

Sopranosstjärnan James Gandolfini död i trolig hjärtattack

James Gandolfini blev 51 år.
1 av 6
James Gandolfini blev 51 år. Foto: Scanpix/Ap
Han är mest känd för sin insats i maffiaserien Sopranos.
2 av 6
Han är mest känd för sin insats i maffiaserien Sopranos. Foto: Ap
För rollen som Tony Soprano har han fått tre stycken Emmys och en Golden Globe, under seriens sex säsonger.
3 av 6
För rollen som Tony Soprano har han fått tre stycken Emmys och en Golden Globe, under seriens sex säsonger. Foto: Scanpix/Ap
Nyheten slog ned som en bomb i USA och i sociala medier har många uttryckt sin stora sorg.
4 av 6
Nyheten slog ned som en bomb i USA och i sociala medier har många uttryckt sin stora sorg. Foto: Scanpix/Ap
"James vände mig aldrig ryggen. Han var den mest ödmjuka och talangfulla skådespelare och person jag någonsin jobbat med" sa kollegan Joseph Gannascoli efter dödsbeskedet.
5 av 6
"James vände mig aldrig ryggen. Han var den mest ödmjuka och talangfulla skådespelare och person jag någonsin jobbat med" sa kollegan Joseph Gannascoli efter dödsbeskedet. Foto: Scanpix/Ap
Tevebolaget HBO: "Han var en speciell man, en stor talang, men viktigast av allt var han en person som behandlade alla med lika mycket respekt, oavsett deras titel eller position. Han berörde så många under åren med sin humor, sin värme och sin ödmjukhet."
6 av 6
Tevebolaget HBO: "Han var en speciell man, en stor talang, men viktigast av allt var han en person som behandlade alla med lika mycket respekt, oavsett deras titel eller position. Han berörde så många under åren med sin humor, sin värme och sin ödmjukhet.". Foto: Scanpix/Ap

James Gandolfini, 51, har hittats död. Enligt uppgifter dog han av en hjärtattack under ett besök i Italien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sopranosstjärnan James Gandolfini är död.

Enligt uppgifter var han för tillfället i Italien för att delta vid en filmfestival på Sicilien. Han tros ha dött till följd av en hjärtattack, skriver ABC News.

Nyheten slog ned som en bomb i USA. Hans kollega i serien Sopranos Joseph Gannascoli, uttryckte i natt sin sorg för sin avlidne vän.

– James vände mig aldrig ryggen. Han var den mest ödmjuka och talangfulla skådespelare och person jag någonsin jobbat med, säger han till tmz.com.

– Han var en stor man och jag står för alltid i skuld till honom.


Han är mest känd för sin insats i maffiaserien Sopranos. För rollen som Tony Soprano har han fått tre stycken Emmys och en Golden Globe, under seriens sex säsonger. 

Efter nyheten om Gandolfinis död har sociala medier exploderat och många uttrycker nu sin sorg.

Tevebolaget HBO gick natten till torsdag ut med ett skriftligt meddelande:

– Han var en speciell man, en stor talang, men viktigast av allt var han en person som behandlade alla med lika mycket respekt, oavsett deras titel eller position. Han berörde så många under åren med sin humor, sin värme och sin ödmjukhet.

James Gandolfini i rollen som Tony Soprano:


Kommentera
Kopiera länk
Dela