Lördag 19 Jun
Stockholm

Ny säsong av Färjan

Det blir en andra säsong av den populära realtiyserien i vår.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det blir en fortsättning av realityserien Färjan i Kanal 5. Det skriver branschtidningen Resumé som erfar att de nya avsnitten sänds redan i vår.

Realityserien Färjan, som skildrar livet ombord på Viking Line-båten Cinderella, var en stor framgång för Kanal 5 under höstsäsongen – 3,2 miljoner svenskar såg ett avsnitt eller fler.

Även hos rederiet Viking Line är man glad, efter ett uppsving av antalet bokningar. Och intresset för personalen som syns i rutan är stort bland passagerare.

Och nu planeras en fortsättning av den populära serien. Förhandlngarna lär vara långt gångna enligt källor inom produktionsvärlden.

Helena Kneck, informationsansvarig på Viking Line, vill inte kommentera uppgifterna och även hos Kanal 5 är det locket på.

– Inga kommentarer, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5 till Resumé.

En av de mest färgstarka karaktärerna i serien var bartendern Håkan Hallin. I en intervju med Resumé bekräftar han att det blir en ny säsong och att han har tackat ja till att vara med, även om han medger att det finns baksidor med kändisskapet.

– Inspelningarna är inga problam. Men det är uppsåndelsen efter att programmen sänts som gjort att det blivit så himla mycket folk i min bar, säger Håkan Hallin som i början av december kände sig utbränd.

Nu är han dock på fötter igen, och han kommer att delta den kommande säsongen.

– Jag har fått erbjudandet och kommer att tacka ja. Det är klart. Det ska bli kul, jag ser fram emot en ny säsong säger han till Resumé.

Håkan "inga konstigheter" Hallin:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela