Farmen-deltagarna 2018
Farmen-deltagarna 2018 - Foto: Pressbild/Tv4

Nu kan vårdpersonal semestra i Farmen-huset – helt gratis

Är du vårdpersonal och sugen på semester? Vad sägs som en vecka i Farmen-huset? Och ta det lugnt, till skillnad från deltagarna kommer du ha tillgång till både el och rinnande vatten.


Att vårdpersonalen dragit ett oerhört stort lass under pandemin har inte undgått någon. 

När Niklas Tenhdahl hörde två utarbetade sjuksköterskor på radion som övervägde att lämna yrket blev han uppgiven, och bestämde sig för att göra något åt situationen.

– Vi behöver ju covid-sjuksköterskor hur mycket som helst och så är det några som slutar för att det har varit så tufft. Då tänkte jag att de kanske behöver lite semester och det kan de få här hos mig, säger han till Aftonbladet.

Inte vilken gård som helst

Ja, för Niklas äger nämligen en gård vid Voxatorpsjön, norr om Gnosjö. 

Och det är inte vilken gård som helst – utan huset känt från succéprogrammet Farmen. Säsongerna som sändes 2018 och 2019 är båda inspelade på hans gård.

Finns el och vatten

Det inbitne Farmen-fanet vet om att deltagarna är utan elektricitet under inspelningarna. 

Men ta det bara lugnt, den som vill hyra gården kommer ha tillgång till både el och rinnande vatten i köket.

"Brukade komma busslaster"

Erbjudandet ska ligga ute på intranätet för den lokala vårdpersonalen, men ännu har ingen nappat på den kostnadsfria semestern. 

Det förvånar Niklas, då det kom busslaster med människor för att se gården när programmet sändes.

– Jag vet att det här stället var så eftertraktat då när inspelningarna av ”Farmen” var. Det kom folk varenda helg här och tittade, berättar han för Aftonbladet.

Pass på all semestersugen vårdpersonal!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.