Var känner du igen Claudia Galli Concha från?

PÂ bilden: Claudia Galli Concha
Var känner du igen Claudia Galli Concha från? PÂ bilden: Claudia Galli Concha - Foto: STELLA Pictures / Robert Eklund

6 saker du vill veta om Claudia Galli Concha

Claudia Galli Concha är aktuell i Sveriges Mästerkock VIP. Men känner du inte igen henne någonstans ifrån...?


Claudia Galli Concha är skådespelare, manusförfattare, bloggare och poddare. Under Sveriges Mästerkock VIP får vi se henne tävla mot andra VIP-kockar som Maja Ivarsson och Kalle Moraeus. Men hennes ansikte är ju fruktansvärt bekant sedan tidigare, eller hur? Nyheter24 har tagit fram 5 saker om Claudia Galli Concha, som kanske får pusslet att kännas helt igen!

1. Claudia Galli Concha har varit med i Let's Dance

2010 ställde Claudia upp som tävlande i Let's Dance. Hon dansade ihop med Tobias Wallin och gick till final. 

"Det var verkligen som en dröm att vara med, otroligt kul, en väldigt intensiv tid, man levde i en bubbla, dansade och festade mest, hade alltid ont i kroppen, men oj, vad kul vi hade!" skriver Claudia i sin blogg från back in the days. 

Mattias Andreasson tog hem segern av Let's Dance 2010. 

2. Claudia spelade Lina i "Svensson Svensson"

Claudia Galli Concha spelade även Lina i komediserien Svensson Svensson. De två första säsongerna spelades av Chelsie Bell Dickson – men byttes senare ut till Claudia efter två säsonger.

3. Claudia Galli Concha spelade Frida i "Skilda världar"

För tittaren som slukade den gamla tv-serien "Skilda världar" på TV4 är Claudia Galli Concha ett välbekant ansikte. I serien spelade hon karaktären Frida. En raggarbrud med skinn på näsan – en karaktär som blev så omtyckt att hon fick förlängt kontrakt för rollen. Woho!

4. Hur gammal är Claudia Galli Concha?

Claudia är född 1978, den 3 augusti, och är därför i skrivande stund 43 år.

5. Vem är Claudia Galli Conchas partner?

Claudia är gift med Manuel Concha som är regissör. De har två döttrar tillsammans: Chloe och Celeste. Tidigare var hon gick med Johan Svangren.

6. Så heter Claudia på Instagram

Claudia heter claudiagconcha på Instagram:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kände du igen Claudia Galli Concha från Skilda världar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.