Let's Dance-Hugo avslöjar nu relationen till Camilla Läckberg.
Let's Dance-Hugo avslöjar nu relationen till Camilla Läckberg. - Foto: Jonas Ekströmer/TT/Skärmavbild/TV3

Let's Dance-Hugo avslöjar den okända relationen med Camilla Läckberg

I veckans avsnitt av "Svenska Powerkvinnor" åker Keyyo och Let's Dance-partnern Hugo hem till Camilla Läckberg på middag. Det är första gången de två powerkvinnorna träffas, men Camilla och Hugo – de har setts många gånger förr.


I TV3-satsningen "Svenska Powerkvinnor" får vi följa Laila Bagge, Mouna Esmaeilzadeh, Antonija Mandir, Kristina "Keyyo" Petrushina och Camilla Läckberg i deras spännande, och bitvis hektiska vardag.

Serien varvar glammiga premiärer med vardagliga bestyr – och i veckans avsnitt får tittarna hänga på när Keyyo åker hem till Camilla på middag.

– Jag har aldrig träffat Camilla förut, så det ska bli skitkul. Det jag vet om Camilla, utöver det man läst i tidningar och har koll på från böcker, är att hon som privatperson är väldigt energisk, påhittig och en bra mamma, säger Keyyo om middagsvärdinnan innan mötet.

Foto: Skärmavbild/TV3/Svenska Powerkvinnor

Hugo och Camilla känner varandra väl

Men någon som har desto bättre koll på succéförfattarinnan, det är Hugo Gustafsson – proffsdansaren i Let's Dance som Keyyo dansade med under årets säsong. 

Paret slutade på en välförtjänt femte plats, men det är inte för att fira dansframgångarna som han också blir bortbjuden på middag.

Foto: Skärmavbild/TV3/Svenska Powerkvinnor

Nej, han och Camilla är nämligen släkt. 

– Men du och Camilla, ni är sysslingar?, frågar Keyyo i programmet.

– Exakt, eller tremänningar säger de här i Stockholm, svarar Hugo då.

"Svenska Powerkvinnor" sänds på tisdagar klockan 21.00 på TV3 och går att streama på Viaplay och Viafree. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.