Söndag 24 Okt
Stockholm

Rapaports känslosamma hyllning till barnen i Gåsmamman: "Som mina extrabarn"

"Jag vet inte vad det är med just denna konstellation som gör att mitt hjärta värker så mycket", skriver Rapaport på Instagram
"Jag vet inte vad det är med just denna konstellation som gör att mitt hjärta värker så mycket", skriver Rapaport på Instagram. Foto: Pär Bäckstrand/Bigster/C More/Instagram/rapaportalexandra

Att spela mot varandra i Gåsmamman har satt sina spår. Numera betraktar Alexandra Rapaport både Joel Lutzow, Clara Christiansson och Edvin Ryding som familjemedlemmar.
"Mitt hjärta svämmar över av kärlek till var och en av er", skriver hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under måndagen hade den femte och näst sista säsongen av tittarsuccén "Gåsmamman" premiär. I serien får man följa huvudkaraktären Sonja Ek, som lever ett rätt bekymmerslöst liv i seriens början. 

Men när hennes make Henrik blir mördad uppdagar sig en omfattande narkotikaverksamhet, och den tvingas Sonja ta över för att skydda barnen Gustav, Nina och Linus.

Foto: Claudio Bresciani/TT

"Det är så hemskt"

Efter den här säsongens sex avsnitt kommer en sjätte och sista säsong som knyter ihop Gåsmamman-säcken. 

Men även den är färdiginspelad, vilket betyder att huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport redan spelat sin sista dag som Sonja. 

Till Nyheter24 berättar hon om tomrummet som karaktären lämnat efter sig.

– Ja, det är så hemskt. Det känns tomt, men eftersom jag är med i hela resten av processen med att färdigställa allt så umgås jag rätt mycket med Sonja Ek ändå, säger hon till Nyheter24.

Ser kollegorna som familj

Under åren har dessutom bandet mellan skådespelarna vuxit sig oerhört starkt. Nu är Alexandra så nära vissa i casten att hon ser dem som familj.

– Vi har verkliga relationer som känns som verkliga familjeband. Det tror jag lyser igenom i de senare säsongerna också. Jag har till och med fått hålla tillbaka i scener för jag… mitt hjärta bultar för den här familjen, på riktigt, säger Rapaport till Nyheter24.

Hyllningen på Instagram

Extra starka är känslorna för Joel Lutzow, Clara Christiansson och Edvin Ryding, som spelar hennes barn i Gåsmamman.

På Instagram har Rapaport delat med sig av ett känslosamt inlägg tillägnat trion.

"Jag vet inte vad det är med just denna konstellation som gör att mitt hjärta värker så mycket. Jag har sett er växa upp och jag känner att mitt hjärta svämmar över av kärlek till var och en av er", skriver Alexandra i inlägget.

"Som mina extra barn"

Banden har vuxit sig så starka att hon numera räknar in dem i sin egen barnaskara.

– Jag betraktar dem som mina extrabarn, och inför mina egna barn så kallar jag Joel, Clara och Edvin för deras stora syskon, säger Rapaport till Nyheter24.

Väldigt fint tycker vi!

Kommentera
Kopiera länk
Dela