Söndag 28 Nov
Stockholm

Gossip Girl 2021: Här är allt vi vet om nypremiären

Nya karaktärer, nya skådisar – men samma spännande "Upper east"-intriger. Snart har nya Gossip Girl 2021 premiär i Sverige och Nyheter24 har samlat allt du behöver veta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den första säsongen av "Gossip Girl" slog ner som en bomb i september 2007. I den fick tittarna följa ett gäng privilegierade ungdomar på Manhattan, vars tillvaro skakades av en anonym bloggerska som avslöjade hemligheter och skandaler på löpande band.

Till mångas stora sorg sändes den sjätte och sista säsongen av den omtyckta ungdomsserien i slutet på 2012 – men nu, nästan nio år senare, är succén tillbaka. 

Då hade Gossip Girl 2021 USA-premiär

I juli hade Gossip Girl 2021 premiär i USA. I den nya serien har tittarna får följa ett nytt gäng rika ungdomar i 'staden som aldrig sover'. 

Men vilka spelar huvudrollerna och när kommer serien till Sverige?

Foto: HBO

Då har Gossip Girl 2021 premiär i Sverige

Ja, faktum är att det inte var helt säkert att Gossip Girl 2021 skulle gå att se i Sverige till en början. När HBO Nordic släppte sin premiärkatalog för hösten var tonårsdramat nämligen inte med på listan.

Men den 26 oktober lanseras den amerikanska satsningen "HBO Max" på den nordiska streamingmarknaden. Då kommer Gossip Girl 2021 gå att se även i Sverige.

Vilka spelar i Gossip Girl 2021?

Precis som i tidigare säsonger står Kristen Bell för den allvetande berättarrösten i Gossip Girl 2021, till många fans stora glädje. 

I övriga roller ser vi Emily Alyn LindEli BrownWhitney PeakThomas DohertyJordan AlexanderEvan MockZión MorenoSavannah Smith och Tavi Gevinson.

Flera av dem har synts i andra tv- och serieproduktioner tidigare – men när Gossip Girl 2021 hade premiär i USA den 8 juli blev de stjärnor över en natt.

Det är åldersgränsen på Gossip Girl 2021 

Den svenska åldersgränsen på Gossip Girl 2021 är 15 år.

Var kan man se Gossip Girl 2021 i Sverige?

Gossip Girl 2021 kommer gå att streama på den nya plattformen HBO Max, som lanseras samtidigt som serien.

Här är trailern till Gossip Girl 2021

Källor: Imdb, Harpers Bazaar, Filmtopp

Kommentera
Kopiera länk
Dela