Måndag 28 Nov
Stockholm

Därför var inte Shilera med i sista avsnittet av Bachelor 2021

Shilera bachelor
Shilera lös med sin frånvaro under det sista Bachelor-eftersnacket. Foto: C more

Det var i kvällens sista avsnitt av Bachelors eftersnack som en av säsongens mest färgstarka personligheter saknades. Shilera Sulhavs stol ekade nämligen tom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har minsann bjudits på en rungande säsong av Bachelor 2021.

Under åtta veckors tid har Sebastian Martinsson och Simon Lindström dejtat omkring 20 stycken tjejer i jakten på att hitta kärleken. Årets säsong har varit med dramafylld än någonsin och det har bjudits på både skratt, gråt, toalettkaos, folk som åkt hem, bråk, skitsnack och knivar i ryggen. 

En av de absolut mest färgstarka karaktärerna från årets säsong som minst sagt fått sin beskärda del av tv-tid är ingen mindre än Shilera Sulhav

I sista avsnittet när Sebastian skulle välja mellan Ida Nordfors och Shilera så landade dock den sista rosen i Idas hand. 

– Det är ok, sa Shilera.

– Jag kan inte annat än att vara glad för din och Idas skull. 

Shilera Sulhav i det sista avsnittet av Bachelor. Bildkälla: C more

Därför saknades Shilera i sista eftersnacket

I det sista avsnittet av "Tjejerna avslöjar allt" som släpptes under torsdagen fick tjejerna en sista chans att ställa killarna mot väggen. Tittarna får i avsnittet också veta hur det gått för Bachelor-paren.

Men Shilera lyste med sin frånvaro. 

I en intervju med Nyheter24 berättar hon nu varför hon valde att inte dyka upp. 

– Jag var på plats i studion eftersom vi precis hade spelat in flera avsnitt av tjejerna avslöjar allt. Men jag var helt dränerad psykiskt och känslomässigt efter alla inspelningar och allt jag blivit utsatt för av produktionen att jag inte orkade vara med sista, berättar hon. 

– Jag hade gärna velat tacka Sebastian för en fantastisk resa, men behövde istället ta hand om mig själv där och då, avslutar hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.