Onsdag 8 Dec
Stockholm

Avgörande scenen klipptes bort från Bachelor

Sebastian Martinsson
Ida och Sebastian är tillsammans än idag. Foto: C more

Det var under förra veckan som Bachelor 2021 avgjordes med att Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson och Sebastian Martinsson gav sin sista ros till Ida Nordfors. Men det var en scen som tittarna missade...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagen förra veckan som tittarna kunde följa dramatiken i det sista avsnittet av Bachelor 2021. 

Under åtta veckors tid hann det bli många dejter för Sebastian Martinsson och i slutet spretade känslorna åt alla håll och kanter. Men den sista rosen – den landade slutligen i Ida Nordfors hand. 

Första gången paret sa: "Jag är kär i dig". Bildkälla: C more
Sebastian gav sin sista ros till Ida. Bildkälla: C more

Och det var många ute i stugorna som blev otroligt lättade när Ida i en intervju med Nyheter24 berättade att hon och Sebastian fortfarande är tillsammans. 

– Ja vi är tillsammans idag och har det hur bra som helst. Vi bor i varsin lägenheten, jag i Stockholm och Sebastian i Södertälje, berättade hon då. 

Hon delade också med sig av bilder från när de hade sin första offentliga utekväll tillsammans. 

På sin Instagram har Ida fortsatt dela med sig av bilder och stories från parets vardag. Hon har också valt att titt som tätt hålla små frågestunder för sina nya 76 000 följare. 

Ida Nordfors:"Besviken"

De med bra minne kanske minns att i det allra första avsnittet av Bachelor 2021 så dök Ida upp på röda mattan med en rubiks kub. En liten kub som långt ifrån alla vet hur man löser. 

Rubiks kub. Bildkälla: C more
Ida Nordfors. Bildkälla: C more

– Om någon av er vill gå på en dejt med mig så ska jag visa er hur man löser den, sa hon till Simon och Sebastian. 

Men sedan dess har det inte skymtats någon kub. 

Så, vad hände?

Jo, i slutet av säsongen, precis innan övernattningsdejten hade Ida visat Sebastian hur hon löser kuben – och allt hade fångats på film. 

Ida höll en liten frågestund. Bildkälla: idanordfors/Instagram

Men trots att det hela var en stor del av den röda tråden så hade produktionen valt att klippa bort det hela, vilket gjort Ida väldigt besviken. 

"Fick den här frågan och jag måste bara berätta för er att jag löste kuben. Det sista jag gjorde innan jag och Sebastian lade oss på övernattningsdejten. Faktiskt lite besviken att det inte kom med då det liksom knöt ihop hela säcken, skrev Ida. 

Vi säger bara: Ida – de som vet – de vet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela