Sebastian Martinsson
Ida och Sebastian är tillsammans än idag. - Foto: C more

Avgörande scenen klipptes bort från Bachelor

Det var under förra veckan som Bachelor 2021 avgjordes med att Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson och Sebastian Martinsson gav sin sista ros till Ida Nordfors. Men det var en scen som tittarna missade...


Det var under onsdagen förra veckan som tittarna kunde följa dramatiken i det sista avsnittet av Bachelor 2021. 

Under åtta veckors tid hann det bli många dejter för Sebastian Martinsson och i slutet spretade känslorna åt alla håll och kanter. Men den sista rosen – den landade slutligen i Ida Nordfors hand. 

Första gången paret sa: "Jag är kär i dig". Bildkälla: C more
Sebastian gav sin sista ros till Ida. Bildkälla: C more

Och det var många ute i stugorna som blev otroligt lättade när Ida i en intervju med Nyheter24 berättade att hon och Sebastian fortfarande är tillsammans. 

– Ja vi är tillsammans idag och har det hur bra som helst. Vi bor i varsin lägenheten, jag i Stockholm och Sebastian i Södertälje, berättade hon då. 

Hon delade också med sig av bilder från när de hade sin första offentliga utekväll tillsammans. 

På sin Instagram har Ida fortsatt dela med sig av bilder och stories från parets vardag. Hon har också valt att titt som tätt hålla små frågestunder för sina nya 76 000 följare. 

Ida Nordfors:"Besviken"

De med bra minne kanske minns att i det allra första avsnittet av Bachelor 2021 så dök Ida upp på röda mattan med en rubiks kub. En liten kub som långt ifrån alla vet hur man löser. 

Rubiks kub. Bildkälla: C more
Ida Nordfors. Bildkälla: C more

– Om någon av er vill gå på en dejt med mig så ska jag visa er hur man löser den, sa hon till Simon och Sebastian. 

Men sedan dess har det inte skymtats någon kub. 

Så, vad hände?

Jo, i slutet av säsongen, precis innan övernattningsdejten hade Ida visat Sebastian hur hon löser kuben – och allt hade fångats på film. 

Ida höll en liten frågestund. Bildkälla: idanordfors/Instagram

Men trots att det hela var en stor del av den röda tråden så hade produktionen valt att klippa bort det hela, vilket gjort Ida väldigt besviken. 

"Fick den här frågan och jag måste bara berätta för er att jag löste kuben. Det sista jag gjorde innan jag och Sebastian lade oss på övernattningsdejten. Faktiskt lite besviken att det inte kom med då det liksom knöt ihop hela säcken, skrev Ida. 

Vi säger bara: Ida – de som vet – de vet. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.