Onsdag 8 Dec
Stockholm

Bachelorette-Julia var med i känd skandalsåpa: "Sexproblem"

Julia Franzén
Såg du Cirkus Magaluf?. Foto: TV3/TV4

Årets Bachelorette har dragit igång med buller och bång. Hon som ska få alla killar på fall är ingen mindre än Julia Franzén som vi tidigare sett i bland annat Robinson. Men det är inte den enda gången Julia varit med i tv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu är årets Bachelorette i full rullning och den som söker kärleken hos 17 singelkillar är Julia Franzén, 31. Julia är dessutom den första Bacheloretten på 10 år. 

Julia är årets Bachelorette. Bildkälla: C more

När Julia klev in i programmet med glittrande klänning var det många som tyckte sig känna igen henne. 

Och mycket riktigt så var hon med och kämpade bland sand och palmer i Robinson 2020. Men det finns ett annat program med palmer som Julia synts i som inte alla kanske minns.

Nämligen TV3-såpan Cirkus Magaluf. 

Det handlade Cirkus Magaluf om

I programmet fick tittarna följa de unga killar och tjejer som lämnat Sverige under somrarna för att bo, jobba och festa loss på grabbarna Grus i Magaluf. Utöver poolpartyn och färgglada shots fick tittaren även en inblick i hur det kunde vara under de intensiva jobbpassens samt hur nära relationer en säsong kan skapa. 

Julia och hennes kusin Camilla Fogstedt var två av deltagarna 2016 – och de tjejerna, de visste hur man festade. 

Julia Franzén. Bildkälla: TV3
Camilla är kusin med Julia. Bildkälla: TV3

I programmet berättade bland annat tjejerna, som festat med både Paris Hilton och Dan Bilzerian, att de trivdes som fiskarna i vattnet med sina jobb. Men att de hade ett litet problem när det kom till sitt arbete i utelivet. 

– Jag och Camilla har ett sexproblem, för alltid om en kille raggar på en av oss börjar han ragga på den andra också i hopp om att få oss båda. Då går den killen bort direkt, berättade Julia i en intervju med Expressen.

– Vi tycker bara det är så himla synd, för om man var lite intresserad så dör ju intresset efter det. Man vill ju inte att ens framtida man ska ha raggat på ens kusin liksom. Men det händer i nio fall av tio, fortsatte hon.

Även profiler som Smail Alihodzic, Adrian Montin och Jasmine Gustafsson var med i programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela