Torsdag 27 Jan
Stockholm

Bonde-Peja i chock – när storfavoriten väljer att lämna gården

Bonde söker fru-säsongen börjar lida mot sitt slut
Bonde söker fru-säsongen börjar lida mot sitt slut. Foto: TV4

Heidi har länge varit den av tjejerna som Bonde söker fru-Pejas haft starkast band till. Men i veckans avsnitt får hon nog och lämnar gården.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vi är mitt uppe i en rafflande och stormande säsong av Bonde söker fru. Under veckornas gång har tittarna fått ta del av både intriger, flirtig stämning och en del blöta kyssar.

Mest kärleksdrama har det varit på Pär Eric "Peja" Nilssons, 63, gård, tills hans stora förtvivlan.

Mer om det kan du läsa här.

Pejas tjej lämnar gården frivilligt

Och veckans Bonde-avsnitt är minsann inget undantag. På Pejas gård ska tre kvinnor bli två – ett beslut som han själv beskriver som både "omtumlande och svårt". 

Men innan programledaren Linda Lindorff ens hinner anlända till hans gård i Halland fattar en av deltagarna, Heidi, ett ödesdigert beslut. 

Foto: TV4

– För mig förändrades stämningen för jag kände mig träffad, för han såg mig i ögonen när han sa att det skulle bli val. Och han brukar inte se mig i ögonen så mycket, så att han gjorde det då kändes som att han försökte säga mig något, att han ville förvarna mig, säger Heidi i programmet.

Hon känner att den elektriska kemin mellan henne och Peja är som bortblåst. Han tar inte chansen att kyssa henne lika ofta och ger dubbla signaler. 

Foto: TV4
Foto: TV4

Heidi: "Jag vill åka hem"

Innan han hinner fatta det eventuella beslutet att skicka hem henne tar Heidi därför saken i egna händer, och väljer att lämna gården.

– Jag vill åka hem. Jag känner att mina känslor inte är besvarade längre, så därför känner jag att jag vill åka hem. Jag får ingen bekräftelse, ingen uppmärksamhet, säger Heidi till Peja och fortsätter:

– Men jag ska aldrig glömma dig. Du ska veta att jag verkligen älskade dig. 

Foto: TV4

Heidi packar klart sina väskor, tar ett sista farväl och lämnar sedan gården till fots. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela