Halv 8 hos mig deltagare och Morgan Alling
Halv 8 hos mig deltagare och Morgan Alling - Foto: TV4 och Stina Stjernkvist/TT

Halv 8 hos mig-deltagarens avslöjande – som tittarna inte får se

I en intervju med Nyheter24 avslöjar en Halv 8 hos mig deltagare, om programledaren Morgan Alling faktiskt är på plats under inspelningen.


Ikväll är det dags för final i Halv 8 hos mig, det folkkära tv-programmet när fyra personer varje vecka, tävlar i matlagning. Med en minst lika folkkär programledare Morgan Alling, 53, fyller programmet tv-rutan med kärlek, skratt och mat.

Morgan Alling Foto: Stina Stjernkvist/TT

Kvällens final utspelar sig i Stockholm, och en av deltagarna är Melodie Sandström, 48. I en intervju med Nyheter24 ställer vi frågor kring inspelningen av programmet. 

Bild från TV4 halv 8 hos mig

Är Morgan Alling på plats under inspelningen av Halv 8 hos mig?

Melodie förklarar att Morgan var på plats under något tillfälle, men inte mycket. 48-åringen berättar att konversationen som Morgan har med deltagarna under programmets gång, är inspelade i efterhand. 

– Han var på plats vid något tillfälle, berättar Melodie.

Så söker du till Halv 8 hos mig

Melodie berättar att hela upplevelsen med produktionen var jättebra. Hon sökte in till tv-programmet för tre år sedan, men kom inte med. Själva sökningen gjorde hon via statist.se. Produktionen hade dock henne i åtanke inför detta avsnitt och frågade henne om hon ville medverka i programmet. Hon berättar att hela produktionen gick jättebra.

– De är bra på att ta hand om människor, berättar Melodie. 

Hon förklarar att produktionen tog jättebra hand om alla deltagare. 

– Det märks att det är ett "feel good program".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!