Söndag 23 Jan
Stockholm

Bachelorette-Felix blev bortvald av Julia - så kändes det

Julia och Felix
Julia och Felix. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och screenprint från programmet

I ett av de senaste avsnitten av Bachelorette är det Las Vegas-tema. Julia tar med Carl och Felix till altaret för att provgifta sig med en av dem. När Julia säger ja till Carl, får Felix ett hjärtskärande nej. Nu berättar han hur det kändes.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bachelorette närmar sig sitt slut och tillsammans med tittarna undrar vi vem som ska få den sista rosen av Julia. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här. Känner du igen Julia sedan tidigare är det förmodligen från "Robinson 2020", där hon krigade sig hela vägen till finalveckan. 

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Angelo från Bachelorette är med i True Love

Ett annat kärleksäventyr som snart kommer att ta fart i tv-rutan är "True love", där 24 singlar letar efter kärleken. Bland dessa 24 kärlekssugna singlarna är ingen mindre än Bachelorette-deltagaren Angelo Jovic, 32. Läs mer om det nya programmet här. I en livestream öppnar nu Julia upp sig om vad hon tycker om Angelos medverkan i det nya programmet.Läs mer om det här.

Angelo Jovic Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julia lämnar Felix på altaret

I ett av de senaste avsnitten av Bachelorette är det Las Vegas-tema, Julia tar med Carl Bengtsson, 35, och Felix Almsved, 29, till altaret för att provgifta sig med en av dem.

Efter två tal från killarna, bestämmer sig Julia för att gå vidare med Carl, och Felix får därför ett hjärtskärande nej från Julia.

Screenprint från Bachelorette del 15 från TV4play.se
Screenprint från Bachelorette del 15 från TV4play.se

I en intervju med Nyheter24 berättar Felix om hur det kändes att bli lämnad på altaret.

– Det är sånna utmaningar som man får räkna med, berättar Felix och fortsätter.

– Det skulle vara lite lättsamt. 

Han förklarar att han gick in i programmet med tanken att det var tv, därför förväntade han sig att sådana situationen skulle uppstå. Men väl där, var det inte så lätt som han hade tänkt sig. 

– Jag öppnar upp mig och blottar mig för Julia, berättar Felix och fortsätter.

– Så det var inte skitkul att bli bortvald.

Kommentera
Kopiera länk
Dela