Julia och Felix
Julia och Felix - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och screenprint från programmet

Bachelorette-Felix blev bortvald av Julia - så kändes det

I ett av de senaste avsnitten av Bachelorette är det Las Vegas-tema. Julia tar med Carl och Felix till altaret för att provgifta sig med en av dem. När Julia säger ja till Carl, får Felix ett hjärtskärande nej. Nu berättar han hur det kändes.


Bachelorette närmar sig sitt slut och tillsammans med tittarna undrar vi vem som ska få den sista rosen av Julia. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här. Känner du igen Julia sedan tidigare är det förmodligen från "Robinson 2020", där hon krigade sig hela vägen till finalveckan. 

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Angelo från Bachelorette är med i True Love

Ett annat kärleksäventyr som snart kommer att ta fart i tv-rutan är "True love", där 24 singlar letar efter kärleken. Bland dessa 24 kärlekssugna singlarna är ingen mindre än Bachelorette-deltagaren Angelo Jovic, 32. Läs mer om det nya programmet här. I en livestream öppnar nu Julia upp sig om vad hon tycker om Angelos medverkan i det nya programmet.Läs mer om det här.

Angelo Jovic Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julia lämnar Felix på altaret

I ett av de senaste avsnitten av Bachelorette är det Las Vegas-tema, Julia tar med Carl Bengtsson, 35, och Felix Almsved, 29, till altaret för att provgifta sig med en av dem.

Efter två tal från killarna, bestämmer sig Julia för att gå vidare med Carl, och Felix får därför ett hjärtskärande nej från Julia.

Screenprint från Bachelorette del 15 från TV4play.se
Screenprint från Bachelorette del 15 från TV4play.se

I en intervju med Nyheter24 berättar Felix om hur det kändes att bli lämnad på altaret.

– Det är sånna utmaningar som man får räkna med, berättar Felix och fortsätter.

– Det skulle vara lite lättsamt. 

Han förklarar att han gick in i programmet med tanken att det var tv, därför förväntade han sig att sådana situationen skulle uppstå. Men väl där, var det inte så lätt som han hade tänkt sig. 

– Jag öppnar upp mig och blottar mig för Julia, berättar Felix och fortsätter.

– Så det var inte skitkul att bli bortvald.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".