Jesper och Julia
Jesper och Julia - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Så är relationen mellan Julia och Jesper idag

Efter en fartfylld säsongsavslutning, där vi får reda på att relationen med Jesper och Julia har tagit slut, lämnas vi med massor av frågetecken. I en intervju med Nyheter24 berättar Julia hur hennes och Jespers relation är idag.


Bachelorette har denna säsong bjudit på kärlek, tårar och bajsbråk. I veckor har vi följt Julia Franzén, 31, i tv-rutan, för att se vem hon kommer att ge sin sista ros till. Och den sista rosen gick till...

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Jesper fick den sista rosen av Julia Franzén

Jesper Guldfrandsen, 33, var den lyckliga killen som kammade hem den sista rosen från Julia. Julia, klädd i en vit lång klänning berättar för Jesper, att hon vill ge sin sista ros till honom. Efter att rosen hamnar i Jespers hand, faller han ned på ett knä för att fria. 

Men denna kärlek var inte långvarig, efter inspelningen träffades paret inte på flera veckor och sedan valde Julia att avsluta relationen. Läs mer om det här.

Screenprint från Bachelorette-avsnittet
Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Julia Franzén dejtar Felix Almsved

Under sista rosen fick Felix Almsved, 29, ett nej från Julia, men idag får han ett skrikande ja. Julia och Felix har nämligen hittat kärleken hos varandra efter programmet.

Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Hade Julia Franzén sex i Bachelorette?

I en video på Youtube av Smail Alihodzics, 31, avslöjar Julia om det hettade till under säsongen av Bachelorette. Svaret kan du läsa här.

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Så är relationen mellan Jesper och Julia idag

I en intervju med Nyheter24 berättar Julia att hon och Jesper hade lite kontakt efter säsongsavslutningen i studion.

– Allt var lugnt, berättar hon och fortsätter.

– Sen har det varit tyst.

Julia berättar att anledningen till detta kan vara att Jesper dejtar en tjej från senaste säsongen av Bachelor. 

– Jag tror att de dejtar nu och då kanske det inte är poppis att ha kontakt med sitt ex, berättar Julia.

Se hela intervjun med Julia i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.