Stockholm

Så är relationen mellan Lina och Bonde söker fru-Filip idag

Bonde söker fru 2021 har nått sitt slut
Bonde söker fru 2021 har nått sitt slut. Foto: TV4/Bonde söker fru

I kvällens Bonde söker fru möttes Linda Lindorff av både bra och dåliga nyheter på Filips gård. Han har slutat träffa Lina, och istället tagit upp kontakten med Ellinor. Hur tänker Lina kring det, och hur är hennes relation till bonden idag?


Läs mer

För sextonde året i rad har Linda Lindorff gett sig ut i landet för att hjälpa ett gäng väl utvalda bönder att hitta kärleken i Bonde söker fru 2021.

I år är det Filip Nilsson, 27, Daniel Eriksson, 27, Mikael "Backis" Backstulid, 36, och Pär Eric "Peja" Nilsson, 63, som ska få hjälp att hitta kvinnan i sina liv.

Slutvalen i Bonde söker fru 2021

I förra veckans avsnitt var det dags för böndernas sista och avgörandeval. Vissa fick se sina hjärtan bli krossade, andra fällde tårar av lycka. Här kan du läsa mer om det!

Och ikväll var det dags för Linda Lindorff att göra återbesök på gårdarna för att se om kärleken fortfarande var vid liv. 

Foto: TV4/Bonde söker fru

Twisten på Bonde-Filips gård

I slutet av programmet uppdagades det att Lina och Filip, som såg både nyförälskade och lyckliga ut efter sista valet, valt att gå skilda vägar sedan inspelningens slut.

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor. 

Foto: TV4
Foto: TV4

Och kanske berodde det på att hans tankar var på annat håll? "Det här hände sen"-avsnittet avslutas nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Så är relationen mellan Lina och Filip idag

Nyheter24 kontaktade Lina för att reda ut hur hennes relation till Filip ser ut idag, efter att han gått vidare och börjat dejta Ellinor. Hon berättar att de varken hörs eller ses i dagsläget:

"Jag och Filip har ingen kontakt idag men jag hoppas att han mår bra och är lycklig!", skriver Lina till Nyheter24.

Sedan inspelningen tog slut har hon fokuserat på sig själv och sin familj, vilket hon beskriver som "underbart skönt". 

Foto: Tv4/Bonde söker fru

Bonde-Lina: "Vi var inte rätt"

Att Filip gått vidare och börjat dejta Ellinor är inget Lina tar särskilt hårt på.

"Det känns inte jobbigt, vi tog ett beslut att avsluta det av fler anledningar, vi var inte rätt. Jag hoppas att de mår bra efter omständigheterna", skriver Lina till Nyheter24 och fortsätter:

"Alla som lever vet väl att vägen inte alltid är spikrak tänker jag."

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.