Bonde söker fru 2021 har nått sitt slut
Bonde söker fru 2021 har nått sitt slut - Foto: TV4/Bonde söker fru

Så är relationen mellan Lina och Bonde söker fru-Filip idag

I kvällens Bonde söker fru möttes Linda Lindorff av både bra och dåliga nyheter på Filips gård. Han har slutat träffa Lina, och istället tagit upp kontakten med Ellinor. Hur tänker Lina kring det, och hur är hennes relation till bonden idag?


För sextonde året i rad har Linda Lindorff gett sig ut i landet för att hjälpa ett gäng väl utvalda bönder att hitta kärleken i Bonde söker fru 2021.

I år är det Filip Nilsson, 27, Daniel Eriksson, 27, Mikael "Backis" Backstulid, 36, och Pär Eric "Peja" Nilsson, 63, som ska få hjälp att hitta kvinnan i sina liv.

Slutvalen i Bonde söker fru 2021

I förra veckans avsnitt var det dags för böndernas sista och avgörandeval. Vissa fick se sina hjärtan bli krossade, andra fällde tårar av lycka. Här kan du läsa mer om det!

Och ikväll var det dags för Linda Lindorff att göra återbesök på gårdarna för att se om kärleken fortfarande var vid liv. 

Foto: TV4/Bonde söker fru

Twisten på Bonde-Filips gård

I slutet av programmet uppdagades det att Lina och Filip, som såg både nyförälskade och lyckliga ut efter sista valet, valt att gå skilda vägar sedan inspelningens slut.

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor. 

Foto: TV4
Foto: TV4

Och kanske berodde det på att hans tankar var på annat håll? "Det här hände sen"-avsnittet avslutas nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Så är relationen mellan Lina och Filip idag

Nyheter24 kontaktade Lina för att reda ut hur hennes relation till Filip ser ut idag, efter att han gått vidare och börjat dejta Ellinor. Hon berättar att de varken hörs eller ses i dagsläget:

"Jag och Filip har ingen kontakt idag men jag hoppas att han mår bra och är lycklig!", skriver Lina till Nyheter24.

Sedan inspelningen tog slut har hon fokuserat på sig själv och sin familj, vilket hon beskriver som "underbart skönt". 

Foto: Tv4/Bonde söker fru

Bonde-Lina: "Vi var inte rätt"

Att Filip gått vidare och börjat dejta Ellinor är inget Lina tar särskilt hårt på.

"Det känns inte jobbigt, vi tog ett beslut att avsluta det av fler anledningar, vi var inte rätt. Jag hoppas att de mår bra efter omständigheterna", skriver Lina till Nyheter24 och fortsätter:

"Alla som lever vet väl att vägen inte alltid är spikrak tänker jag."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.