Lördag 21 Maj
Stockholm

Deltagarna i Farmen anklagas för att håna kossorna: "Ingen respekt"

Kritiken får deltagaren Izabella att bryta ut i skratt
Kritiken får deltagaren Izabella att bryta ut i skratt. Foto: TV4/Farmen

De nya kossorna på Farmen tas inte hand om på ett respektfullt sätt, enligt vissa tv-tittare. Nu bemöter deltagaren Izabella kritiken – och kan inte hålla sig för skratt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Farmen 2022 har dragit igång med dunder och brak, och bland deltagarna hittar vi allt ifrån erfarna lantbrukare till forna Big Brother-deltagare.

Och vad vore väl en säsong av Farmen utan en stor portion intriger? På bara ett par knappa veckor har tittarna redan fått ta del av stölder, hemliga hångel och hastiga hemgångar. 

Mer om det kan du läsa här.

Foto: Instagram

Hade någon sex i Farmen 2022?

Under förra veckan samlades Farmen-deltagarna Helene FranssonAlexander Segerström, Keshia Barbour och Izabella Andersson Acimovic på en livesändning på Instagram.

Där fick de en fråga om huruvida några av deltagarna i huset stökade runt i sänghalmen under inspelningen. 

– Är det någon som har lite juice att berätta? Är det någon som har legat där inne, eller inte? frågade Izabella.

Först blev det knäpptyst mellan deltagarna – sen brast alla utom en ut i gapskratt.

Tittarnas ilska - mot hanteringen av kossorna i Farmen

Och det är inte det enda som fått Farmen-Izabella att dra på smilbanden under den senaste tiden. Under tisdagen kunde hon inte hålla sig för skratt när hon tog del av viss kritik som riktats mot programmet.

I flera av veckans avsnitt riktas nämligen mycket fokus på gårdens nyanlända kossor. Många av deltagarna blir äcklade över att de bajsar så mycket, och att avföringen tenderar att fastna i deras päls och på deras svansar.

Deltagaren Keshia säger sig ha blivit "chockad över hur äckliga kossorna var". Foto: TV4
Jonas stämde in i antibajs-kören. Foto: TV4
Cissi var den som fick göra skitjobbet. Foto: TV4

Men att göra narr av kossorna över det, det är inte okej enligt vissa tittare:

"Alla skiter... kanske hade fått nytt gräs och kände av det, men rent elakt att stå och prata så. Ett djur som håller så många i världen (vid, reds anm) liv. Ja verkligen ingen respekt för djuret", skriver en upprörd Farmen-tittare på Facebook.

Farmen-Izabella: "Den här tar priset"

Izabella kan inte hålla sig för skratt när hon ser kommentaren, och väljer att ventilera sina åsikter om saken på Instagram. 

"Nu har jag läst lite om diskussioner kring Farmen och så där, och majoriteten av kommentarerna får en att skratta", säger Izabella Andersson Acimovic skrattandes och fortsätter:

"Men den här tar priset. De klagar på att folk snackar skit om att kossan är bajsig liksom, och har bajs på sig, och blir offended av allt"

Lyssna på klippet från Izabellas Instagram i videospelaren ovan.

Vad tycker du – är det respektlöst att snacka skit om en ko?

Kommentera
Kopiera länk
Dela