Har du undrat hur farmarna löser lingonveckan? Vi har svaret.
Har du undrat hur farmarna löser lingonveckan? Vi har svaret. - Foto: Jakob Dahlström/TV4 och TV4 pressbild

Det hände när någon av farmarna fick mens under inspelningen

Det har varit mycket drama kring årets säsong av Farmen, det har bland annat varit prat om romanser och trekanter. Men nu ställs frågan vad som hände när någon av deltagarna fick mens. Funderar du kring detta borde du läsa vidare.


Farmen är programmet där deltagarna får testa på att leva som för tusen år sedan. Utan elektricitet eller rinnande vatten tar de sig an olika utmaningar för att få chansen till prissumman på en halv miljon kronor. 

Det här är deltagarna i Farmen 2022. Foto: TV4 pressbild

"I samma lakan hade jag inte velat sova"

Utöver djur och gröt har det även förekommit kärleksrykten i Farmen 2022. Vi pratar naturligtvis om gnistan mellan Levin Larsson, 31, och Izabella Andersson Acimovic, 28. Är du mer intresserad av dessa två farmare, kika på intervjun med Izabella i spelaren ovan och Levins intervju här nedan.

Men kemin mellan Izabella och Levin har inte varit den enda romansen i programmet. På senare tid har det förekommit diskussioner om en trekant mellan Jonas Svensson, 35 år, Levin och Keshia Barbour, 31 år. Läs mer om det här.

Det hände när någon fick mens i Farmen 2022

På tal om kropp och knopp, hur gjorde de egentligen när någon av farmarna fick mens? Det svarade deltagaren Helene Fransson, 26, på, i en story på Instagram under gårdagen.

Vad gör egentligen farmarna när de får mens? Vi har svaret. Foto: Jakob Dahlström/TV4

– Vi fick givetvis mensskydd, så fort vi behövde. Det låg inne på dasset, berättar Helene och fortsätter.

– Vi hade tillgång till tamponger, bindor, trosskydd, allt som vi behövde det fanns. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!