Vad fick deltagarna i Farmen 2022 ta med sig till programmet? Vi har svaret.
Vad fick deltagarna i Farmen 2022 ta med sig till programmet? Vi har svaret. - Foto: Foto: Jakob Dahlström/TV4 och TV4 Pressbild

Det tog deltagarna med sig till Farmen 2022

Trodde du att deltagarna anlände till Farmen utan någonting? Då har du fel. De fick nämligen ta med sig en hel del med saker till inspelningen.


Farmen är programmet där deltagarna lever som för hundra år sedan. Utan rinnande vatten eller elektricitet tävlar farmarna om prissumman på en halv miljon kronor. 

Det här är farmarna 2022. Foto: TV4 Pressbild

Farmarna om trekanten i programmet

Det har varit mycket rykten om Farmen 2022, bland annat romansen mellan Izabella Andersson Acimovic, 28, och Levin Larsson, 31. I en intervju med Nyheter24 berättar Izabella om kemin mellan dem. Läs mer om det här och se intervjun med Levin här nedan. För att se intervjun med Izabella kika i spelaren ovan.

Något annat som har diskuterats är en eventuell trekant i Farmen 2022. Läs mer om det här.


Det tog deltagarna med sig till Farmen 2022

Men vad fick farmarna egentligen ta med sig till sina nya liv? Det berättar Helene Fransson, 26, i en story på Instagram.

Helene i Farmen berättar vad de fick ta med sig in till programmet. Foto: Jakob Dahlström/TV4

– Tre par strumpor, fem par trosor, ett linne, två t-shirts, ett par shorts, två par långbyxor, en jacka, två tjocktröjor, berättar Helene att de fick ta med sig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!