Danyel Couet flickvän
Har du koll på stjärnkocken Danyel Couet? - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Allt om stjärnkocken Danyel Couet: Fru, barn och pengar

Danyel Couet är en av landets mest framstående kockar. Men hur bra koll har du på honom?


Danyel Couet, 48, är just nu högaktuell med programmet The Island som har premiär torsdagen den 10 februari på Kanal 5 och discovery+.

Danyel Couet. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

I programmet kommer vi att få se deltagarnas kamp för att överleva på ön, där de måste både hitta vatten, bygga skydd och hålla sig undan från farliga djur. 

Utöver Klas medverkar även Lisa AjaxThomas WassbergMagdalena GraafKlas ErikssonMikael ”Soldoktorn” Sandström och Alexandra Zazzi.

The Island har premiär 10 februari. Bildkälla: discovery+

Men vem är då Danyel utanför programmet?

Jo, Danyel är en  svensk-fransk-finländsk kock och krögare som kommit att bli en av landets starkast lysande stjärnor när det kommer till matlagning. 

Han har vunnit OS-guld med kocklandslaget, deltagit i både "Kockarnas kamp" och Stjärnorna på slottet som deltagare, men har också en central roll i programmet "Sveriges yngsta mästerkock" men där som programledare tillsammans med Tina Nordström och Paul Svensson.

Danyel i Stjärnorna på slottet. Bildkälla: TV4

Danyel driver tillsammans med en vän restaurangen Allegrine i Stockholm. Killarna slog efter succén upp en till restaurang med namnet Manufacture. Han har i många års tid även varit med och drivit F12-gruppen.

Har Danyel Couet någon fru?

Danyel är gift med frun Jessica Couet, 48, och tillsammans har paret två barn i tonårsåldern. 

Tillsammans med frun Jessica. Bildkälla:

Vad heter Danyel Couet på Instagram?

På Instagram heter han kort och gott: danyelcouet. 

Hur mycket pengar tjänar Danyel Couet?

År 2020 hade Danyel en fastställd förvärvsinkomst på 389 400 kronor. Danyel sitter med i styrelsen i en rad olika bolag, bland annat La Pomme AB tillsammans med sin fru. Bolaget har idag tillgångar på omkring sju miljoner kronor. 

Även Restaurang Kammakargatan 22 AB där Danyel och Jessica sitter med i styrelsen har tillgångar på över sju miljoner.

När det kommer till restaurangerna Manufacture och Allegrin så går det för tillfället inte att se vilka tillgångar bolagen sitter på.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!