Det blev Niklas som fick lämna Farmen i söndags
Det blev Niklas som fick lämna Farmen i söndags - Foto: TV4/Farmen

Händelsen i Farmen får följarna att rasa: "Sämsta jag sett"

Söndagens avsnitt av Farmen har fått tittarna att se rött. Keshia slog ut Niklas i en nervkittlande duell, och det var INTE populärt.


I Farmen ska ett gäng personer, helt okända för varandra sedan innan, bosätta sig på en 1800-tals gård och leva som man gjorde på den tiden.

Men gårdslivet är långt ifrån guld och gröna skogar – och säsongen har hittills kommit att bjuda på stölder, fulspel, intriger och spirande romanser.

Mer om det kan du läsa här.

Foto: TV4

Keshia slog ut Niklas i Farmen 

Under förra veckan utnämndes Keshia till förstekämpe av storbonden Jonas. Hon valde i sin tur att utmana Niklas, som under hela programmets gång beskrivits som en stor konkurrent för många av Farmarna.

Enligt spelets regler möttes Keshia och Niklas i en kunskapsgren i Tinget, och efter en poänglös duell kammade Keshia hem vinsten i extrainsatt utslagsfråga. 

Det var därmed Niklas som fick lämna tävlingen – och det har inte alls tagits emot bra av tittarna. Han har inte bara varit ett stort hot bland sina medtävlande, han har också kommit att bli en riktig tittarfavorit. 

Foto: TV4

Nu rasar tittarna: "Tillbaka kom en tjuv"

Att han åkte ut så tidigt i tävlingen, och på ett så "orättvist" sätt har gjort en hel drös tittare irriterade. På Farmens officiella Instagramkonto ventilerar de sina åsikter i kommentarsfältet.

"Kan vara något av det sämsta jag sett i farmen gällande kunskapsgrenen i tinget. Att sen vara stolt över det och skryta: Nu ska ni ta mig på allvar med mera. Men snälla, du fick ETT rätt i tinget som dessutom inte ens avgjorde tävlingen… Du hade lite tur när du gissade, oj vad rädd man borde vara…", skriver en upprörd användare i kommentarsfältet.

"Fast man blir lite "lack" när de som arbetar och verkligen bryr sig om varandra åker ut... Mobbing bör förbjudas, var den än utförs. Snart inget program som får vara kvar pga hur ledningen sköter regler...", skriver en annan. 

"En person som var ärlig och gott bemötande mot alla åkte idag.. tillbaka kom en som tjuvar och hamnar i konflikter..och bara pratar illa om andra..ja tyvärr så blev det!" Skriver en tredje.

Så hanterar Keshia hatet från Farmen-tittarna

Vi hoppas att Keshia tagit de anklagande kommentarerna med ro, och av hennes Instagram att döma verkar hon vara på rätt gott humör.

Foto: Instagram/keshias

"Kanske inte den vassaste kniven i lådan, men den sötaste kakan i burken", skriver Keshia på sin Instagram.

Stöttas av Farmen-Levin

Keshia stöttas dessutom av Levin, en Farmen-deltagare som tillhörde samma pakt som henne innan han tvingades lämna programmet i ett Ting. 

"Ingen förtjänar näthat", skriver Levin i inlägget – och vi kan inte annat än att hålla med.

Foto: Instagram/levinl
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!