Anders Bagge tävlar med låten ”Bigger than the universe” i Melodifestivalen 2022
Anders Bagge tävlar med låten ”Bigger than the universe” i Melodifestivalen 2022 - Foto: Christine Olsson/TT och Jonas Ekströmer/TT

Här är Anders Bagges härliga lyxliv med frun Johanna

Det är ingen mindre än Anders Bagge som kommer att stiga upp på mello-scenen kommande lördag. Men utöver Idol, hans hundar och fru Johanna, hur mycket vet du egentligen om Anders Bagge?


Anders Bagge, 54, är den folkkära kändisen som har skapat ett namn åt sig själv som låtskrivare och musikproducent. Om det nu inte vore nog är Bagge också en stark grundpelaren i Idol-juryn. Detta år tar han också scenen i Melodifestivalen 2022

Anders Bagge är med i Melodifestivalen 2022 Foto: Christine Olsson/TT

Hur lång är Anders Bagge?

I en intervju med Expressen berättar Anders Bagge att han är 179 centimeter lång. 

Var bor Anders Bagge och hans fru Johanna Lind Bagge?

Anders Bagge gästade "Sommar med Ernst" under 2021 och berättade då om hans fru Johanna Lind Bagge, 50. Anders visade en stor uppskattning för Ernst Kirchsteiger, 64, och berättade att han beundrar Ernst och hans fru, Ulla-Britt Kirchsteiger, 64, för att de har hållit kärleken vid liv så länge. 

– Jag älskar Ernst. Han hade gjort en japansk trädgård, vad kul! Jag springer ut i småbyxorna, sätter mig i min grävmaskin och börjar gräva ett jättestort hål medan Ernst fortfarande är på tv, berättar Anders Bagge för Expressen.

Anders och hans fru Johanna delar kärleken för sina hundar. Tillsammans bor de i en stor villa vid Mälaren. Deras familj består av Johannas vuxna son Daniel och självklart hundarna. 

Ander Bagge bor tillsammans med sin fru Johanna i en stor villa med sina fem hundar Foto: Sören Andersson/TT



Är Anders Bagge med i Melodifestivalen 2022?

Det är sant, ingen mindre än Anders Bagge kommer att ta sig an mello-scenen på lördagkväll. Han deltar den 19 februari med låten "Bigger than the universe". 

Men det är inte första gången han står på en stor scen för att sjunga, han har nämligen tidigare varit under en mask i "masked singer".

I ett inlägg på Instagram skriver Anders Bagge följande om hans upplevelse kring i programmet.

– Tack Masked för att jag fick vara med! Men mest av allt tack till min älskade hustru @johannalindbagge för att du stöttade mig......Älskar dig ❤.

Hejar du på Anders Bagge på lördag?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

1 timme sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

1 timme sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...