Mia Khalifa attackerade Zara Larsson på sociala medier.
Mia Khalifa attackerade Zara Larsson på sociala medier. - Foto: Adam Ihse/TT, Instagram, Twitter

Mia Khalifa till attack mot Zara Larsson: "Billig och lat"

Porrstjärnan och numera influencern Mia Khalifa gick till attack mot artisten Zara Larsson och kallade henne bland annat för lat och billig.


Strax efter att vår kära Zara Larsson släppte sin singel "Love Me Land", började Mia Khalifa att posta skärmavbilder från hennes musikvideo.

"Sad trash"

Khalifa lade sedan upp bilderna på hennes Instagram, Instagram-story och TikTok. Hon kallar henne bland annat för "sad trash", lat och billig.

Anledningen menar Khalifa berodde på att hon tyckte att artisten härmade den 27-åriga artisten Alice Chater och hennes musikvideo till låten "Hourglass" från 2018.

Alice Chater i "Hourglass". Bildkälla: Youtube

Men Zara Larsson lät sig inte tyngas ned. På Twitter svarar hon Mia Khalifa med glimten i ögat tackar hon för gratis marknadsföring.

"Mia, generösa drottning", svarar hon bland annat på en av hennes följares tweets, där personen sammanställt alla bilder som Mia delat.

Bildkälla: Twitter
Bildkälla: Twitter

Sångerskans följare är minst sagt roade av hennes hårdhudade svar, och andra menar att det är tråkigt att Mia Khalifa kallar sig för feminist men ändå ställer två kvinnor emot varandra. Många håller även med om att de inte förstår vad hon menar med att Zara ska ha härmat Alice:

Bildkälla: Twitter

"Det är som att säga att Mia kopierade varenda kvinnlig porrstjärna om vi ska använda samma analogi", skriver en användare.

Bad om ursäkt

Bara timmar senare skrev Mia Khalifa en offentlig ursäkt till Zara på Twitter:

Bildkälla: Twitter

"Jag ber om ursäkt till Zara Larsson för att vara en tjurskallig vän som trycker ned en kvinna för att lyfta en annan talangfull kvinna. Ditt svar på allt var mer moget än jag var".

Zara tackade Mia för hennes ursäkt. Slutet gott allting gott!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...