Stockholm

NetOnNet drar in miljarder – här är vd-toppens miljonlön

Susanne Holmström, 45, är vd för NetOnNet.
Susanne Holmström, 45, är vd för NetOnNet. Foto: Pressbild/NetOnNet och Stella Pictures

Susanne Holmström, 45, är vd för hemelektronikjätten NetOnNet – en position som minst sagt är lönsam.


Läs mer

Hos NetOnNet, som grundades redan 1999, hittar konsumenter allt från datorer och gamingutrustning till vitvaror och tv-apparater till försäljning antingen online eller i någon av företagets lagershopar.

NetOnNet omsätter miljarder varje år

Men hur går det då för hemelektronikjätten? Jo, under de senaste åren har omsättning såväl som vinst inom NetOnNet AB bara stigit. 

Under 2018 omsatte man 5,2 miljarder kronor och gick med 39 miljoner kronor i vinst, vilket kan jämföras med motsvarande siffror för 2021: 7,4 miljarder kronor respektive 262 miljoner kronor.

Susanne Holmström är vd för NetOnNet

På vd-posten i NetOnNet AB sitter Susanne Holmström sedan 2018. 

– Hemelektronik är en spännande bransch i snabb utveckling och jag ser fram emot att vidareutveckla affären tillsammans med teamet på NetOnNet och ytterligare stärka NetOnNets erbjudande och position på marknaden, sade Holmström i ett pressmeddelande i samband med att hon utsågs till vd.

Framgångarna för NetOnNet blir även märkbara på 45-åringens inkomst. Under 2020 hade Holmström nämligen en fastställd förvärvsinkomst på 4 549 291 kronor, vilket därmed gav henne en månadslön på drygt 379 000 kronor.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.