Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sluta klaga, din vidriga mördare

- 16/03/2016, 12:07 -
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver till en massmördare.
1 av 3

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver till en massmördare.

Tom Jerry Boman/TT montage

"Du är ett svin, en mördare, en terrorist, en landsförrädare".
2 av 3

"Du är ett svin, en mördare, en terrorist, en landsförrädare".

TT montage

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz
3 av 3

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz

Tom Jerry Boman

Du talar om att du blir omänskligt behandlad. Vet du vad det är att bli omänskligt behandlad? Att bli omänskligt behandlad är att bli skjuten av ett nazistiskt svin utklädd till polisman när man är på sommarläger

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Du stämmer den norska staten för brott mot mänskliga rättigheter. Varför? För att du blir kroppsvisiterad lite för ofta och får bara käka micromat?

Du är en patetisk man som inte kan stå sitt kast. Som krossade sitt eget lands framtid och nu inte klarar av att ta konsekvenserna. Om det funnits någon rättvisa, sådan rättvisa som humana rättssystem på gott och ont gör omöjlig, hade du fått leva resten av ditt liv isoleringscell med bröd och vatten som enda föda.

Nu klagar du på att ditt Playstation är för gammalt, att du får inte träffa vilka människor du vill. Du klagar på din mat, och säger att statens behandling gjort dig hjärnskadad.

Du talar om att du blir omänskligt behandlad. Vet du vad det är att bli omänskligt behandlad? Att bli omänskligt behandlad är att bli skjuten av ett nazistiskt svin utklädd till polisman när man är på sommarläger. Att bli omänskligt behandlad är att en sommardag få ett samtal och höra att ens dotter och alla hennes kompisar nyss blivit mördade.

Du är ett svin, en mördare, en terrorist, en landsförrädare. Men framför allt är du en liten människa. En liten människa, som fått ett straff som är 1 000 gånger mildare än det du förtjänar – men ändå klagar.