Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Till er som hatar Little Jinder: Ni gör världen till en sämre plats

- 13/12/2016, 21:55
Simon Lundberg har fått nog av det oprovocerade näthatet mot en person som försöker göra världen till en bättre plats.

Simon Lundberg har fått nog av det oprovocerade näthatet mot en person som försöker göra världen till en bättre plats.

Totte Löfström/Instagram

Little Jinder fick möta hat på nätet redan under sitt första dygn i Musikhjälpen. Nyheter24:s Simon Lundberg fylls av ilska.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Vem fan är du?

På riktigt. Vem är du som hatar på Little Jinder? Vad är du för en trött och ledsen figur som måste hata på andra för att må bättre själv? Det kokar i mig av ilska nu.

Vissa personer har alltså riktat hat mot Little Jinder medan hon sitter i buren under årets Musikhjälpen i Örebro. De har sagt att hon är ful, dryg och avbryter. Jaha. Vad i helvete liksom.

Josefine spenderar tid utan sömn, nästan utan någon mat eller tid för sig själv, i en miniliten glasbur där alla kan se. För vad? För att du ska kunna skriva att hon är ful? För att du ska kunna skriva att hon är dryg?

Nej, nu jävlar får det fan vara nog. Näthatet är redan på helt sjuka nivåer, men när någon ger sig på en så fantastisk människa som Little Jinder då brister det för mig.

En person som helt osjälviskt säger: "Okej, jag kan ställa upp för att göra världen till en bättre plats". En kvinna, som helt ofixad, utan hundraprocentigt manus, sitter där dag och natt. För första gången dessutom!

En artist som redan varit en så stor inspiration för många. En artist som klivit in i och blivit Little Jinder med hela Sverige i "Så mycket bättre". En artist som släppt ett av årets bästa album i "Allting suger".

Fråga bara mig, jag är en av hennes största fans. Att hon sedan får mötas av detta avgrundsäckelvrål är så patetiskt tragiskt att behöva läsa.

Vet du vad? Det är du som är ful som hatar på det här viset. Det är personer som dig som gör världen till en fulare plats.

Jag hejar på dig, Little Jinder. Du är en fantastisk förebild och fanimig den coolaste jävla bruden jag vet.

Mvh. Ett av dina största fans.

Bilden kan inte visas :(

Simon Lundberg är 25 år gammal och reporter på Nyheter24.