Bråk mellan Meghan Markle och prins Harry?
Prins Harry gillar inte sin frus klädstil. - Foto: Arthur Edwards/AP/TT Bild, Matt Dunham/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Meghan Markles och prins Harrys bråk avslöjade

Allt är inte guld och gröna skogar för det nygifta paret Meghan Markle och prins Harry. Precis som alla andra par så bråkar de ibland – och nu avslöjas parets Akilleshäl.


Den 19maj gifte sig prins Harry och Meghan Markle med varandra. Lite mer än två månader senare är det redan trubbel i paradiset - eller tja, det kanske inte är så farligt egentligen.

De flesta par bråkar ju ibland - så även de kungliga!

Nu avslöjar The Mail on Sunday att prins Harry inte alls är särskilt förtjust i sin frus klädstil.

Meghan har imponerat på en hel värld med sina fantastiska kreationer som hon har burit sedan hon blev hertiginna av Sussex. Här kan du läsa mer om hennes vackra (och dyra!) klänningar.

Meghan Markle under sitt första framträdande som hertiginna av Sussex. Bildkälla: Dominic Lipinski/AP/TT Bid

Men en som inte är imponerad är alltså prins Harry...

I oktober ska Meghan och prins Harry åka på en officiell resa till Australien.

Inför resan har Meghan beställt in mängder av flotta kläder så att hon kan välja och vraka. Problemet är bara att Meghan har köpt både byxor, kavajer och till och med en frack.

Något som anses aningen för vågat i kungahuset, som tycker att Meghan ska hålla sig till klänningar och strumpbyxor.

När en stylist visade en väldigt manlig frack från Stella McCartney som Meghan blev väldigt förtjust i så blev det tummen ner från prins Harry.

Meghan Markle i Givenchy. Bildkälla: Dominik Lipinsli/AP/TT Bild

En källa inom ett modeteam som nyligen besökte Kensington Palace för att visa kläder för Meghan berättar nu om vad hen har snappat upp.

– Meghan blir tillsagd att hon måste sluta att klä sig som en Hollywoodstjärna och börja klä sig som en kunglighet. Meghan ville ha en frack på sig men Harry sa att det inte är tillräckligt traditionellt, säger källan till Mail on Sunday.

Det här är inte första gången som det har blivit upprörda känslor över Meghans klädval. 

Under ett officiellt uppdrag som nyligen ägde rum blev Meghan ombad av drottningens stylist Angela Kelly att bära en hatt. Allt eftersom drottning Elizabeth skulle bära en hatt.

Men Meghan går sin egen väg och valde att skippa hatten. 

Heja Meghan! <3>

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Meghan få ha byxor?
Tack för din röst!