Selena Gomez stora sorg – kan inte släppa Justin Bieber

Justin Bieber är nyförlovad med sin flickvän Hailey Baldwin och paret verkar gå på rosa moln i höst. Men en som inte är lika lycklig är Justins ex-flickvän Selena Gomez.


Justin Bieber, 24, är lyckligt nyförlovad med sitt livs stora kärlek – fotomodellen Hailey Baldwin, 21.  

Men en som inte är lika glad över turturduvornas förlovning är Justins ex-flickvän Selena Gomez, 26. 

Selena och Justin var ett par under flera år, och gjorde slut flera gånger för att senare bli ihop igen. I oktober 2017 blev de ett par igen och var då helt oskiljaktiga. 

Selena Gomez och Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

I januari tidigare i år checkade Selena in på rehab för att hantera sin ångest. Den 1 mars önskade hon Justin en underbar födelsedag med ett gulligt meddelande och en bild där hon leende tittade in i kameran och på sin panna hade hon klistrat ett foto på Bieber. 

Till hälsningen skrev hon "1 mars 1994 så föddes en person jag känner som är supercool. Boom". 

Det var bara fem månader sedan och nu är alltså Justin förlovad med någon annan. 

Justin började dejta Hailey igen i juni, och de hade tidigare haft en flört år 2016. Och bara en månad efter att Hailey och Justin börjat träffas så gick han alltså ner på knä den 7 juli och friade till Hailey med en massiv diamantring. 

Hailey Baldwin och Justin Bieber i New York. Paret förlovade sig i juli 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Så det kanske inte är så konstigt att Selena fortfarande inte har kommit över sitt ex. 

Nu avslöjar nämligen Hollywoodlife att Selena har väldigt svårt att släppa Justin – och hon kan inte sluta att titta på bilder på Justin och henne själv.

Selena Gomez kan inte sluta att titta på gulliga bilder på henne själv och Justin. Bildkälla: Stella Pictures.

– Selenas vänner upptäckte att hon satt och kollade på gamla selfies som föreställde henne och Justin. Hon sa att hon har försökt radera bilderna men hon klarar helt enkelt inte av det. Det är söta minnen och Selena gillar att kolla på bilderna då och då, säger en källa till Hollywoodlife och fortsätter: 

– Att se bilder på henne och Justin där de ler och är lyckliga tillsammans påminner Selena om den fina tiden hon hade med Justin. Hon blir känslosam när hon ser bilderna och vill inte ta bort dom, även fast han ska gifta sig med någon annan, berättar källan. 

Selena Gomez kan inte släppa ex-pojkvännen Justin Bieber. Bildkälla: Stella Pictures.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också saknat ett ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?