Linn Ahlborg besvarar en rad olika frågor på sin Q/A på Youtube.
Linn Ahlborg besvarar en rad olika frågor på sin Q/A på Youtube.

Det betalar Linn Ahlborg för sin lägenhet – varje månad

Linn Ahlborg har flyttat till Stockholm och hon trivs som fisken i vattnet. Linn har flyttat till en fin pärla i Vasastan – men smakar det så kostar det.


Linn Ahlborg, 18, tog studenten i juni i år och efter det var hon redo att flytta ut från sitt barndomshem i Gävle. Linn skrev ut på sin blogg att hon i och med sina lanseringar, events och samarbeten känner att det blir enklast att bo och leva i Stockholm.

"Jag kan börja gå på möten, events och skapa kontakter på ett helt annat sätt än här. För ni vet ju att jag aldrig går på events. Och det är inte bara för att jag bor en bit bort och har gått i skolan hela dagarna utan jag tror även min introverta sida spelar in lite här", skrev hon då på hennes blogg.

I en lång video visade Linn upp sitt tillfälliga boende i området Vasastan. Bildkälla:Linn Ahlborg Instagram

Youtubestjärnan berättar nu i sin senaste Q/A att hon stormtrivs i Stockholm och absolut inte har några planer på att flytta tillbaka till Gävle. Framförallt trivs hon i lägenheten hon hyr där det är bestämt att hon ska bo under sex månaders tid.

När Linn inte hänger i Stockholm spenderar hon mycket tid i Marbella där familjen har hus. Bildkälla: Linn Ahlborg.se

– Får jag så kommer jag att bo kvar längre för jag älskar verkligen den här lägenheten, säger hon i videon.

Men vad betalar då Linn för denna Vasastanpärla? 

Jo, prislappen ligger på så mycket som 18 000 kronor i månaden. Hon betalar även för garaget som ligger på 3500 kronor. Sammanlagt blir det alltså 21 500 kronor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att det var dyrt?
Tack för din röst!