Ben Mitkus och Nicci Hernestig har gjort slut.
Ben Mitkus och Nicci Hernestig gjorde slut tidigare i veckan. - Foto: Instagram/niccihernestig, Instagram/benmitkus. Bilden är ett montage.

Nicci Hernestig om hatet efter uppbrottet från Ben Mitkus

Nicci Hernestig har fått tusentals hatkommentarer efter att hon valde att göra slut med Ben Mitkus. Nu berättar Nicci om känslorna – och sorgen över att hennes lillebror nu får hemska kommentarer om sin storasyster.


Youtubeprofilen Ben Mitkus, 23, och bloggaren Nicci Hernestig, 19, började dejta varandra tidigare i år. 

I april flyttade de ihop och de har spelat in flera videos tillsammans. I maj åkte paret på en resa till Los Angeles, och Ben fanns självklart vid Niccis sida när hon tog studenten.

"Den här tjejen lyckas ta fram mina bästa sidor, gör mig till en bättre person och får mig att må så bra! Hoppas hon känner att jag också lyckas göra samma sak på henne", skrev Ben om Nicci på sin Instagram.

Den 11 september så firade paret sex månader tillsammans, och Ben hyllade då sin flickvän.

"Helt sjukt att vi gjort så mycket ihop på så kort tid, det skulle lika gärna kunna vara vår års dag. Men hursomhelst, älskar dig jättemycket och hoppas att allt håller och att vi aldrig ger upp på varann".

Ben Mitkus och Nicci Hernestig. Bildkälla: Instagram/benmitkus

Men knappt två veckor efter deras sex månaders-dag så meddelade Ben på sin Instagram att förhållandet med Nicci var över och att han hade blivit dumpad.

Efter att nyheten slog ner i Youtubevärlden så reagerade många av Bens fans med hat – mot Nicci. Hon har fått tusentals elaka, hotfulla och vidriga kommentarer, och har kallats både "hora" och "gold digger".

I sin blogg berättar nu Nicci om hatet.

"Jag och Ben har som vuxna suttit och pratat och så kom det här beslutet fram, vad är det då som gör mig till en HORA, golddigger, att jag ska gå och dö eller ta livet av mig eller att jag kommer få stryk om dom möter mig ute. Jag är vidrig, äcklig och jag borde inte finnas och flera undrar hur min mamma känner över att ha fött en horunge", skriver Nicci.

Nicci Hernestig och Ben Mitkus var ihop i ett halvår. Bildkälla: Instagram/benmitkus

Nicci berättar att även hennes lillebror Elvis har fått motta flera vidriga kommentarer om sin storasyster. Nicci frågar sig nu hur folk kan gå på hennes lillebror. 

"Nu vill Elvis inte gå till skolan och han känner sig orolig att möta folk ifall de ska säga något till honom. Asså hur kan man göra så??!! Det är inte okej någonstans", skriver Nicci.

Nicci hoppas nu att flera föräldrar går in och kollar vad deras barn gör på nätet.

"Jag sitter här och tårarna rinner ned för mina kinder. Jag är en äcklig hora som ska hatas och dö för att jag inte kan vara tillsammans med Ben just nu…Snälla alla som hatar, sluta och ”BEE GOOD” och tänk på att kärlek är den starkaste kraften", skriver Nicci.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".