Jonna Lundell i Stockholm.
Jonna Lundell visar upp sitt drömboende i Stockholm. - Foto: Youtube/Jocke & Jonna. Bilden är ett montage.

Jonna Lundell har flyttat till Stockholm – visar nya hemmet

Joakim Lundells fru Jonna Lundell har flyttat från Norrköping till Stockholm, där hon även ska föda parets dotter Lunabelle. Nu visar Jonna upp sitt nya boende – och det är verkligen fantastiskt!


Den stora dagen närmar sig med stormsteg. Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, beräknas bli föräldrar den 11-12 oktober, så det är förmodligen dags närsomhelst för parets dotter Lunabelle att kika fram.

Som Nyheter24 tidigare har skrivit så bestämde Joakim och Jonna att hon skulle flytta till Stockholm innan födseln.

Jonna flyttar ensam, och i parets lyxhus i Norrköping så ska Joakim hålla ställningarna och se till att den omfattande renoveringen går som den ska.

– Jag är jättetaggad på att flytta till Stockholm. För som ni vet så ska jag flytta dit och bo där fram till födseln. Jag är less på att det konstant borras, hamras, låter, det är damm överallt och folk här hela tiden. Jag behöver att det är tystare och att bara kunna ligga och ta det lugnt ifred, berättade Jonna tidigare i en vlogg på parets kanal.

Jonna Lundell har nu flyttat till Stockholm. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Bor på 25:e våningen – och har två badrum

Och nu har flyttlasset gått från Norrköping till den kungliga huvudstaden Stockholm. Men det är ingen lägenhet som Jonna bor i – hon bor nämligen flott på hotellet Quality Hotel Friends som ligger i Solna utanför Stockholm.

Och när Jonna kommer in i rummet så blir hon riktigt överraskad.

– Jag tror att det här är större än våran förra lägenhet. Det som är bra med att det är såhär stort är att jag förmodligen kommer att vara här ett bra tag, säger Jonna i en vlogg och tillägger att hon knappast lär drabbas av klaustrofobi på det nya hotellet.

Jonna Lundell trivs riktigt bra i sitt nya boende. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna har blivit uppgraderad till en svit, och där har hon alltså gott om plats. Dessutom kan hon bara kontakta receptionen om hon behöver hjälp med något. 

Sviterna på hotellet är 47 kvadratmeter stora och ligger på 25:e våningen. Från fönstret har Jonna milsvid utsikt. Dessutom har hon en härlig 180 centimeter bred säng att vila ut i, och i badrummet finns det badkar – något som Jonna uppskattar.

"Vill inte att bebisen ska ploppa ut!"

– Nu vill jag inte att bebisen ska ploppa ut, för jag vill ju bo här! Det är rent, det är fräscht, det är inget damm, det är inga som håller på borra i väggarna, gud det kommer vara så lugnt och skönt här, säger Jonna.

Jonna trivs som fisken i vattnet i sitt nya boende, och det är verkligen en välbehövlig paus för Jonna under den sista tiden i graviditeten.

Jonna Lundell älskar det rymliga badrummet med badkar – ett måste för den höggravida Jonna! Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Nu är det bara en enda sak som saknas...

Eller sak och sak – Jonna längtar bara efter maken Joakim.

– Shit, kan inte bara Jocke komma hit och bo här ett tag, det här är precis vad vi behöver, säger Jonna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...