Joakim Lundell: "Därför kommer inte Lunabelle att träffa sina farföräldrar"

Joakim och Jonna Lundell blev under helgen äntligen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Nu berättar Joakim hur hennes kontakt kommer att vara med hans egna föräldrar.


Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell blev under helgen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Den lilla krabaten vägde 3685 gram,  var 49 centimeter lång och kom ut den 28 oktober klockan 10:31 i Norrköping.

Paret har tidigare berättat att de försökte i fem års tid, men efter en lång och krävande väntan så har parets dotter alltså äntligen kommit till världen, och familjen mår under omständigheterna bra. 

3685 gram och 49 centimeter var den lilla krabaten när hon kom ut. Här vilandes med en söt liten mössa. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Någon som var med under förlossningen var Jonnas mamma Lottie Lundell. Och på sin Instagram lovprisar hon nu Jocke och Jonna och delar även med sig av bilder samt en jättegullig video på en nyfödd Lunabelle. 

"Vilket litet mirakel hon är. Helt perfekt och alldeles underbar! Jonna var såå duktig under förlossningen, så lugn och harmonisk in i det sista. Det lyser om både henne och Jocke, som kommer att bli den bästa pappan hon kan få. Han tog på första blöjan, första små sockarna, första mössan och han klippte navelsträngen. Vilken hjälte.  Tack för att jag fick vara med och dela denna fantastiska upplevelse med er och GRATTIS till den sötaste lilla tjej jag sett", skriver hon.

Joakim och Jonna kämpade under fem års tid för att slutligen få sin lilla sötis. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Joakim berättade nyligen i podden "I sanningens namn" att Lottie kommer att vara den enda morföräldern i Lunabelles liv. Han vill nämligen inte att hon ska ha någon kontakt med hans egna föräldrar. 

– Man kan säga att varningslampan lyser när jag tänker på det, berättar han. 

Lyssna på hela hans motivering i spelaren ovan. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du följt parets resa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.