Pixee Fox
Pixee Fox

Svenska modellen har opererat alvöron: "En dröm blir sann"

Den svenska modellen och TV-profilen Pixee Fox har gjort en ganska drastisk förändring. Hon har nämligen opererat alvöron. Pixee är otroligt nöjd med resultatet. – Det blev precis som jag ville ha det!, säger hon.


Den svenska modellen Pixee Fox, 25, vill se ut som den tecknade figuren Jessica Rabbit. Hon har genomgått ett helt gäng plastikoperationer – bland annat har hon gjort flera näsoperationer, en bröstförstoring, lyft sin rumpa och injicerat filler i sina höfter.

Men det som skapade rubriker världen över var när hon opererade bort hela sex stycken revben – allt för att få en midja på 35 centimeter.

Totalt har hela kalaset gått på över en miljon kronor – och hon har inga planer på att sluta. Pixees senaste ingrepp får nog många att höja på ögonbrynen. Hon har nämligen opererat alvöron!

På Instagram tackar Pixee sin kirurg, Doktor Otto J. Placik.

– Jag kan inte tro att det är sant! Det är en dröm som går i uppfyllelse. Det blev precis som jag ville ha det! Nu är jag en älva på riktigt!, skriver Pixee.

En annan som gillar operationer är Justin – han har gjort 190 operationer för att se ut som Ken-dockan. Så här ser han ut idag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Snyggt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

1 timme sedan
Ett kinesiskt drakskepp har kört in i Nordiska paviljongen. På Venedigbiennalen fördjupar svenska Lap-See Lam sin konst utifrån sorgen över kinakrogens förluster – den här gången genom en opera och ett enormt allkonstverk.

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

1 timme sedan
Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...