Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren, född 24:e december 1967, är en välkänd tv-profil, artist och musikalartist. Hon föddes i Gustavsberg men bor numera på Lidingö, Stockholm. 


Ett flertalet gånger har vi kunnat se Pernilla i melodifestivalen, bland annat med låten "Picadilly circus". Tillsammans med kollegan och vännen Sofia Wistam har hon podden "Wahlgren & Wistam", som vunnit pris för årets bästa podd 2015.


Pernilla har tre vuxna barn tillsammans med Emilio Ingrosso, som alla har framgångsrika karriärer: Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Hon har ytterligare en son, Theo Wahlgren, tillsammans med Joachim Lennholm.


Pernilla Wahlgrens liv i "Wahlgrens värld"


Wahlgrens värld är realityprogrammet som sänds på kanal 5, och har så gjort i elva säsonger. I programmet får man följa Pernilla och hennes familj i deras vardag.


Christian Bauer – han är Pernilla Wahlgrens pojkvän


Christian Bauer är säljaren och modellen som fångat Pernillas hjärta. Mer om honom kan du läsa här!
Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar om Pernilla Wahlgren!

Visa resten ↓
igår 12:48
Pernilla Wahlgren har tidigare gått ut med att hon låg med två stycken under sin medverkan i Let's Dance.
5 Jun, 20:35
På Instagram delar Pernilla Wahlgren med sig av bilder från familjelunchen där det senaste tillskottet i familjen välkomnades.
2 Jun, 06:08
En efterlängtad tysk thrillerserie, Evin Ahmad i internationell Netflix-produktion och John Goodman som galen tv-predikant. Det är vad som väntar dig som vill tillbringa sommaren inomhus framför tv:n.
30 Maj, 08:38
Pernilla Wahlgren är ny programledare för "Allsång på Skansen" och inför premiären har hon delat en video som delat tittarna i två läger.
29 Maj, 12:07
Theo Wahlgren har börjat på sitt första jobb – och nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren stolt vad det är sonen gör om dagarna.
25 Maj, 12:33
Pernilla Wahlgren gör snart debut som programledare för Allsång på Skansen i SVT. Läs mer om reglerna som Pernilla måste följa innan programmet.
24 Maj, 10:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är lyckligare än någonsin med både hus och förlovning. I podden avslöjas en detalj som gör Pernilla nöjd...
23 Maj, 13:03
Tidigare under året hamnade Pernilla Wahlgren i blåsväder efter Expressens reportage om arbetsförhållandena på Gekås Ullareds fabriker. Nu får Pernilla möta ytterligare kritik.
20 Maj, 09:07
Pernilla Wahlgren, 55, visar upp sitt nya hus i både tv och på Instagram – men det var särskilt en kommentar som fick artisten att reagera.
18 Maj, 09:26
Dokumentärserien "Impieriet Bianca" är i full gång, vilket väcker minnen hos mamman. Bland annat allt hat Bianca fick på grund av Caias julkalender...
12 Maj, 21:26
Det blev T-Rex och Forskaren som fick lämna TV4:s "Masked singer" den här gången. Bakom masken dolde sig skådespelaren Fredrik Hallgren.
9 Maj, 14:27
När Pernilla Wahlgren visar upp en present från dottern Bianca Ingrosso är följarna inte sena med att vädra sina åsikter.
8 Maj, 11:21
Sedan 2021 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlek växt och idag är paret förlovade. Däremot avslöjade Bingo Rimér under helgen sanningen om relationen till Pernilla...
6 Maj, 09:10
När Pernilla Wahlgren besökte Kolmården lät kritiken från följarna inte vänta på sig. Läs mer om reaktionerna på Kolmården här.
5 Maj, 21:44
Det blev Popcornet som fick lämna kvällens "Masked singer" i TV4.Bakom popcornmaskinen och den vippiga kjolen dolde sig en känd influerare.
2 Maj, 16:10
Det var under en mysig SPA-dag som stämningen plötsligt blev aningen frostigare efter att Pernilla Wahlgren kastade ur sig en syrlig pik.
28 Apr, 18:38
Pernilla är inte den som är blyg men under senaste avsnittet av Wahlgrens Värld avslöjas en sexdetalj hon inte kan erkänna...
26 Apr, 15:33
Pernilla Wahlgren har avslöjat att hon hade sex med två personer under Let's Dance. Nu svarar hon på kritiken efter avslöjandet.
25 Apr, 09:15
Nu avslöjar Pernilla Wahlgren vad som hände under festnatten på medlemsklubben Soho House i Stockholm. Läs mer här på Nyheter24.
25 Apr, 06:00
Hon byggde sin drömvilla på en odrömmig tomt. Nu blir Pernilla Wahlgrens husresa tv.Den här gången ska huset, inte jag, stå i fokus, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.