Mattias Johansson
Systemadministratör
Testar en text
10 Apr, 09:21
När man använder tarot för att få hjälp med olika frågor eller problem så finns det ett antal olika läggningar man kan använda. Ju fler kort man använder desto mer komplext blir läsningen. Här förklarar vi hur de mest använda läggningarna fungerar. Placeringarna av korten i de olika läggningarna har även andra tolkningar än de vi visar här, men dessa är bland de vanligaste.
9 Apr, 12:32
Att läsa in framtiden är det mest populära användningsområdet av tarotkorten. Detta innebär inte att man frågar om en sak kommer hända utan mer att man frågar mer öppna frågor som t.ex. hur man ska tackla sitt professionella liv för att få ut så mycket av det som möjligt.
8 Apr, 15:46
Tarot-kort används ofta för att få hjälp med att fatta svåra beslut eller för att förstå och komma på lösningar till problem. Detta är ett av de största användningsområdena för tarot.
8 Apr, 14:12
Det finns många sätt som tarot-korten kan hjälpa till med personlig utveckling. Vi går här igenom tre olika varianter av tarot-läsning med detta som mål. Utforska sitt inre jag via energi/handling. Meditera på frukosten med ett tarot-kort, eller skriv dagbok med hjälp av tarot-läsning.
8 Apr, 09:05
Hur ser värden på användandet av tarot? Låt oss undersöka olika delar av världen och se hur populärt och accepterat det är.
5 Apr, 14:46
Det finns många områden i samhället där tarot läsningar används. Det är allt från terapi till populärkultur till problemlösning. Enligt undersökningar så tror mer än hälften av amerikanerna på Tarot eller annan typ av spådom så att det är välanvänt är inte så konstigt.
5 Apr, 12:43
Tarotkortens mystik och symbolik har fascinerat människor i århundraden, så det är inte konstigt att det även ofta har använts inom filskapandet. Det ockulta inslaget i tarot-korten gör att de passar in väldigt bra här. Där de ger insikter om vad som ska hända och anger en mystisk stämning samt är ett bra verktyg för att symbolisera karaktärernas inre resor.
5 Apr, 11:03
Tarot-korten har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1400-talet i Italien. Det började som handmålade spelkort och har sedan dess utvecklats, i Frankrike, till att försöka förutspå framtiden.
22 Dec 2023, 08:22
Kwiss.me är en svensk webbplats som erbjuder en mängd olika quiz inom flera kategorier. Användare kan både skapa och spela egna quiz samt dela dem med vänner och utmana sig själva.
30 Nov 2023, 12:09
Utforska de viktiga rollerna som sängar spelar i våra liv, från att erbjuda optimal komfort och stöd till att förbättra sömnkvaliteten och främja hygien. Denna text belyser hur en enkel möbel kan ha en djupgående inverkan på vår fysiska, mental och sociala välbefinnande.