Överraska en man i din närhet med en lyxig present.
Överraska en man i din närhet med en lyxig present. - Foto: Foto: Freebird7977/Shutterstock.com

19 lyxiga julklappar – till männen i ditt liv

Män kan vara knepiga att köpa presenter till, så här får du 17 tips på julklappar som passar till pappa, pojkvännen, brorsan eller kompisen.


Artikeln innehåller kommersiella länkar

Julklapp till honom: Skön pyjamas

Den här flanellpyjamasen är riktigt skön och mysig. Här hittar du den för endast 499 kronor.

Julklapp till honom: Härlig morgonrock

Så att han kan slappa hemma i stil! Denna kommer från Ralph Lauren och kostar 1 399 kronor här.

Julklapp till honom: Hoodie i kashmir

Ska man mysa ska man göra det ordentligt, till exempel i denna supermjuka hoodie i kashmir. Den kommer från People's Republic of Cashmere och finns att köpa här.

Julklapp till honom: Förkläde skinn

Mannen som gillar matlagning ska såklart ha ett stiligt förkläde. Det här förklädet kommer från Scandinavian Home och är tillverkat i vintage läder. Du hittar det här för 1 150 kronor.

Julklapp till honom: Mössa från NN07

Den här snygga mössan från NN07 kostar 599 kronor här.

Julklapp till honom: Bodylotion Creed Aventus


Denna bodylotion har inte bara en skitsnygg flaska utan doftar också riktigt gott. Vinbär, patchouli, bergamott och vanilj är några av doftnoterna. Du hittar den här.

Julklapp till honom: Sweatshirt 

Stilren sweatshirt från Tiger Of Sweden. Här hittar du tröjan för 1 299 kronor.

Julklapp till honom: Skjorta Polo Ralph Lauren

En klassisk julklapp! Jeansskjortan kommer från kommer från Polo Ralph Lauren och går att klicka hem för 1 299 kronor här.

Julklapp till honom: Lyxig skovård

Har man fina skor gäller det att ta hand om dem också! Det blir till och med en trevlig syssla med det här eleganta kitet från Saphir Medaille d'Or, som innehåller allt man behöver för att hålla skorna i toppform. Du hittar kitet här för 2 199 kronor.

Julklapp till honom: Klocka från Emporio Armani

Den här eleganta klockan från Emporio Armani är riktigt snygg och bidrar till att vilken outfit som helst får en lyxig touch. Här finns den att köpa för 2 055 kronor (just nu nedsatt med 44 procent).

Julklapp till honom: En Montblanc-penna

En penna från Montblanc signalerar stil och elegans. En väldigt lyxig penna, som dock är värd sitt pris. Du kan köpa den här.

Julklapp till honom: Poloröja

En mjuk och värmande polotröja är något som kan behövas under vintern. Den här grymt stiliga tröjan är tillverkad i polyester och kommer från Polo Ralph Lauren. Finns att köpa för 1 699 kronor här.

Julklapp till honom: Plånbok

En snygg plånbok är en viktig läderaccessoar för den modemedvetna mannen. Den här fina plånboken kommer från BOSS och du hittar den här för 1 399 kronor.

Julklapp till honom: Manschettknappar

De här riktigt snygga manschettknapparna kommer från Skultuna och pryds av det stegrande lejonet. Lejonet är en symbol för styrka. Klicka hem manschettknapparna här för 599 kronor.

Julklapp till pappa

Hur ska man tänka när man shoppar julklapp till pappa? "Jag önskar mig ingenting" eller "Jag vill bara ha snälla barn" är exempel sådana där vanliga kommentar föräldrar säger kring jul. Det hjälper inte särskilt mycket, eftersom du vill ge pappa något riktigt fint, eller hur? Vårt tips är att satsa på någonting som pappa kan ha i hemmet. Exempelvis en skön morgonrock, en mjuk pyjamas eller ett förkläde till köket (så att han kan laga mat med stil). 

Julklapp till pojkvän

Till pojkvännen vill man gärna ta ut svängarna och spendera lite extra för att visa sin kärlek under den romantiska julhögtiden. Det behöver inte för den delen kosta skjortan, men det är ju viktigt att det blir bra. En riktigt lyxig parfym (som du bara älskar doften av) eller en lyxig klocka är två grymma tips på julklapp till din käresta. De visar lite extra omtanke och är värt att lägga en extra peng på.  

Julklapp till bror

Handla julklapp till brorsan kan vara svårt. Fokusera på vad ni har gemensamt så blir det lite enklare. Delar ni ett intresse för mode? Shoppa en snygg stickad tröja, en mössa eller en plånbok i läder. En lyxigt modeplagg som inte är alltför dyrt är vad du ska satsa på till bror din. 

Julklapp till morfar eller farfar

Vad ska man ge morfar eller farfar i julklapp? De äldre familjemedlemmarna vill oftast inte ha prylar som bara ligger och dammar. Mest av allt vill de ha tid med sina barn och barnbarn. Satsa på att ge bort en upplevelse som ni kan dela tillsammans. 

Om du ändå vill satsa på en pryl så rekommenderar vi någon pryl som väcker nostalgi eller som kan aktivera. Exempelvis en pussel, en bok om ett stort intresse, en fotobok eller fotoram (med bilder såklart).

Julklapp till killkompis

Till din kompis vill du gärna ge något litet som visar att ni har ett speciellt vänskapsband, men som ändå inte  kostar för mycket. Det får gärna vara en pryl som är lite rolig eller som kompisen verkligen behöver. Har du en kompis som alltid ha trasiga strumpor? Då är ett 3-pack strumpor av hög kvalitet en omtänksam och rolig present att ge. Eller varför inte satsa på att ge honom en ny ryggsäck? Eftersom du alltid retar honom för den där gamla ryggsäcken han har haft sedan lågstadiet. Kort och gott något billigt men genomtänkt. 


Läs även: 32 fantastiska julklappar som din pappa kommer att älska

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.