Lördag 22 Jan
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är julklapparna som är perfekta till dina föräldrar - under 500 kronor

Google Hime Mini, kaffebryggare från Philips och ett sällskapspel.
Hitta årets bästa julklappar till dina föräldrar här. Foto:

Föräldrar kan vara svåra att hitta något till. Därför tipsar vi dig om 11 saker som garanterat komma gå hem.

1. Chromecast 

Med en Chromecast kan du streama från din mobil till din TV om du har ett Netflix, HBO Nordic eller till exempel C More-konto. Du hittar den här för 

2. Google Home Mini 


Livet kommer förändras för dina föräldrar om de får en Goole Home Mini till sitt hem. Med dess smarta funktioner kommer dem kunna styra sitt hem, så som lampor, tv och en massa annat. Du hittar den här för [prisjakt_price_new:4505284,]. 

3. Stekpanna 

Saker till köket är alltid ett säkert kort när det kommer till present till ens föräldrar. Denna stekpanna Chef´s Delight håller hög kvalité så du inte behöver köpa en ny nästa år. Den är nu nedsatt med hela 50 procent här

4. Kaffebryggare

Kaffebryggare från Philips som är både snygg och bra. Det bästa med den är droppstoppfunktionen som gör att du kan ta ut kannan och hälla en kopp till dig, trots att allt inte är klart. Du hittar den här för [prisjakt_price_new:98703,].

5. Streamer 

Har farsan alltid skrynkliga skjortor? Ja, då måste du verkligen köpa en streamer till honom. Här hittar du den för endast [prisjakt_price_new:4716143,]. 

6. Mixer från HBO Nordica 


Mixer från HBO Nordica som hjälper dig göra god smoothies, hacka grönsaker eller vispa grädde. Hur bra som helst och kostar endast [prisjakt_price_new:4980503,].

7. Grillset 

Det är aldrig fel att grilla. Med det här grillsetet från Broil King får dina föräldrar allt de behöver. Du hitatr det här för [prisjakt_price_new:4801769,]. 

8. Sängöverkast 

Nu kan du göra ett riktigt kap på det här fina sängöverkastet. Som mest kostar överkastet 3 049 kronor men som billigast hittar du det här för 149 kronor

9. Bordslampa 

Fin bordslampa som passar perfekt på ett bord eller på en fönsterkarm bland några blommor. Du hittar denna för endast [prisjakt_price_new:2601324,]

10. Speak Out

Det här sjukt roliga spelet blir hela familjens roligaste sällskapsspel för 149:-. Perfekt att till exempel ge bort i julklappsspelet!

11. Chinsstång

Den perfekta presenten om dina föräldrar måste börja träna lite mer! Du hittar den här till bäst pris.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.