Tisdag 15 Jun
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

14 julklappar till morfar – som han garanterat kommer älska

Morgonrock, morfar, klocka
Morfar är värd det allra bästa, eller hur?. Foto:

Morfar är inte den lättaste att köpa en bra julklapp till, men visst är han värd något riktigt bra. Vi listar 14 saker han både behöver, och som får honom att njuta extra av livet.

Julklappstips till vad du och dina syskon kan köpa till morfar. Sånt han kanske inte skulle unna sig själv, men visst är han bara värd det bästa?

1. Google Home Mini

Google Home Mini är en het julklapp som toppar listorna. En riktigt smart högtalare med inbyggd assistans, den är alltså röststyrd och kan göra mer saker än du någonsin kunnat ana. Går nu att fynda här för endast 495:- Något som kanske underlättar vardagen för morfar. 

2. Rakapparat

Den här rakapparaten från Philips som blir din för 499:- kan användas i både vått och torrt. Har flera olika huvuden och kan därmed användas i olika syften. Den är nedsatt i pris just nu! Går att använda utan sladd och lovar en nära men skonsam rakning.

3. Tröja från Gant

Med 30 procent rabatt blir den här tröjan från Gant din för 699:- Det är inte alls fel med mjuka paket, speciellt när detta kommer innehålla en lyxig tröja. 

4. Aktivitetsarmband från FitBit

Hjälp din morfar på traven med träningen genom att överraska med ett aktivitetsarmband. Här finns detta för marknadens bästa pris.

5. Massagekudde

Alla har väl ont i nacke eller rygg någon gång, och om inte annat så är det ju nice med massage. Den här massagekudden kan klickas hem här för 399:-

6. Rödvinsglas från Iittala

Dessa glas kommer från populära Iittala. Du kan köpa fyra stycken för 399:- här. Vitvinsglasen kostar  370:- här. Unnar sig din morfar ett glas vin ibland, är detta perfekta julklappen.

7. Morgonrock Unisex

Hur snygg och bekväm ser inte den här morgonrocken gjord av bomull från Marc O'Polo ut? Du hittar den här med 37 procent. Så kan han mysa efter duschen, eller morgondoppet på landet. 

8. Popcornmaskin

Med denna maskin kan han bjuda på popcorn till filmen. Denna är nu nedsatt till 499:-.

9. Klocka från Gant

Behöver han en ny klocka? Gå ihop med någon i släkten och ge honom en ny. Den här klockan är just nu nedsatt med 55 procent här.

10. Tefal-stekpanna

Det är bättre att köpa en stekpanna med kvalité istället för två stycken som håller låg. Just nu hittar du den här Tefal-stekpannan med 56 procent rabatt. Alltså under 300 kronor.

11. Robotdammsugare

Gå ihop några i släkten och bespara morfars rygg med en robotdammsugare. Just nu hittar du denna från Samsung med 45 procent rabatt

12. Espresso-maskin

Få ditt kaffe och lika gott som på ett kaffe med denna espresso-maskin från Nespresso. Just nu är den nedsatt med 30 procent.  

13. Globalknivar

Grymma köksknivar gör matlagningen mycket roligare. Global är kända för sina bra knivar – och de här kostar bara 1 795:-.

14. Trådlösa hörlurar från Urbanears

Just nu är de populära trådlösa hörlurarna från Urbanears nedsatta till 499:-.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.