Upplevelser att ge bort i julklapp: stand up, köra sportbil, massage
Välj mellan action och avkoppling!

14 upplevelser som är perfekta att ge bort i julklapp

Här hittar du roliga, spännande och mysiga upplevelser att ge bort i julklapp. Du hittar tips på saker som passar att ge till alla i din närhet – från din farbror till din bästa kompis!


1. Till din mamma

Ge din mamma på en avkopplande spadag i julklapp. På vackra Sinnenas spa finns många olika bad och bastus att testa, bland annat en undervattensbastu (!). Boka spadagen här för 690 kronor.

2. Till din älskling


Bjud med din partner på en romantisk övernattning i igloo – riktigt häftig upplevelse där ni även får njuta av spabad och en god femrätters middag. Du kan boka upplevelsen här.

3. Till din pappa

Låt pappa testa på flugfiske! Med den här upplevelsen får han åka ut och flugfiska med guide och äta en god skärgårdslunch. Här kan du boka flugfiske för två, så kan han ta med sig dig eller en kompis.

4. Till din bästa kompis

Bjud din bästis på en pangbrunch med tillhörande bubbel. Du kan boka bruncher i flera olika städer här. Eller varför inte en lyxig afternoon tea?

5. Till din bror

Utmana brorsan på ett gokart-race! Boka gokart för två för 690 kronor här.

6. Till din syster

Låt din syster koppla av med en skön massagebehandling. Här kan du boka massage för 695 kronor som finns i många olika städer.

7. Till din farmor eller mormor

Farmor eller mormor kommer verkligen att uppskatta något ni kan göra tillsammans. Här kan du ge bort en teaterföreställning – biljetter för två kostar 590 kronor.

8. Till din farfar eller morfar

En whiskyprovning blir garanterat en uppskattad present till morfar eller farfar. Du kan köpa den här för 495 kronor.

9. Till dina syskonbarn

Ta med dina syskonbarn till Bounce Adrenaline Park och du kommer garanterat bli deras favorit! Här finns trampoliner, parkourbana och mycket mer. Inträdet kostar 150 kronor per person.

10. Till din faster eller moster

Din faster eller moster kommer självklart att bli glad över denna kombinerade vin- och chokladprovning. Den kostar 545 kronor här.

12. Till svärföräldrarna

Ge svärföräldrarna en matvandring i julklapp. På en matvandring promenerar får man promenera mellan flera restauranger och testa något nytt på varje. Matvandringar finns både i StockholmGöteborgSkåne och Åre. De kostar mellan 690 och 1 990 kronor för två.

13. Till din kusin

Ha en riktigt rolig kväll tillsammans och besök Stockholms bästa stand-up, krogen Norra Brunn. Du kan boka en föreställning för två för 395 kronor här. Kombinera det hela med en middag eller drinkar på stan.

14. Till din morbror eller farbror

Boka in åt farbror eller morbror att få köra en superbil – antingen en Ferrari eller en Lamborghini. Det kostar 995 kronor här.

Ännu fler roliga upplevelser att ge bort i julklapp kan du hitta HÄR

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.